15. marts 2024

En vuffer siger goddag til familien

Mange familier bruger påsken eller foråret til at byde en lille firbenet kammerat velkommen i familien, og hos både børn og voksne betyder det en stor glæde i livet.

Når I får en hund, er det en rigtig god ide at tænke på forsikring. Det er lovpligtigt at have en hundeansvarsforsikring, og det kan være en god ide at tage stilling til, om forsikringen skal udvides.

 

For selvom det kan være svært at forestille sig, at den lille sjove bamse kan gøre skade, kan det jo være, at hunden synes, det er rigtig sjovt at bide i naboens Arne Jakobsen sofa – eller måske tisse en ordentlig sø på det sarte massive sildebenstrægulv, når I lige kigger uventet forbi til en kop kaffe.

 

Det er i hvert fald set før, og jo vi taler af erfaring. I sådan en situation dækker vores hundeansvarsforsikring de skader, som din hund kan komme til at forvolde på andre mennesker eller de ting, der tilhører dem.

 

Hvad nu hvis hunden bliver syg?

Ja, så dækker hundeansvarsforsikringen ikke længere. Hvis du gerne vil være sikret imod dyre regninger, skal du have en sygeforsikring, som dækker udgifterne til dyrlægen, hvis din hund kommer til skade eller bliver syg.

 

Faktisk kan du også få en livsforsikring til hunden. Den dækker hvis din hund dør pludseligt af sygdom eller eksempelvis løber ud foran en bil i trafikken.

 

Du kan også vælge at udvide din hundeansvarsforsikring, hvis du skal have hunden med til arrangementer i klubber og foreninger.

 

Vi hjælper dig

Ja, der er faktisk mange ting at tage stilling til, og alt det her med forsikringer til hund kan godt være lidt kringlet. Derfor hjælper vi meget gerne med en snak om, hvad der er en god ide for dig.

 

Hos Vejle Brand er du altid velkommen til at kigge forbi på kontoret i Vejle, chatte med os på websiden i åbningstiden eller ringe til os på 75826288. Så rådgiver vi dig meget gerne omkring din hundeforsikring.

 

Samtidig er vi et gensidigt selskab, så vi skal ikke tjene penge på dig. Vores fornemste opgave er at sørge for, at du har de dækninger, du har brug for, til den bedst mulige pris.

Tilbage til oversigt