Kontakt os

Coronavirus

Er du i tvivl om, hvordan Udenrigsministeriets ændringer af rejsevejledningerne for de forskellige lande i verden har indflydelse på dig?

Så klik ind og se, hvordan du skal forholde dig, og hvordan Forsikringsselskabet Vejle Brand kan hjælpe dig.

Få overblikket her

Du kan trygt holde møde med os

Hos Vejle Brand er det afgørende for os at passe på dig og dine. Det afspejler sig i vores enkelte forsikringer – men det gør sig også gældende ifbm. vores fysiske kontakt under og efter corona. For at passe på hinanden overholder vi selvfølgelig de danske myndigheders retningslinjer.

Vi kalder det Dine. Mine. Vores. forholdsregler.

Sådan passer vi på hinanden

 

Når du ringer til dit forsikringsselskab, er det aldrig for sjov. Enten har du et vigtigt spørgsmål, eller også har du akut brug for vores hjælp. Det sidste, du har brug for, er ventetid, indtastning af policenummer og uendelig omstilling.

Derfor tager vi telefonen med det samme, når du ringer til os. Og derfor kommer vi også gerne på besøg hos dig, når du vil have en ordentlig gennemgang af dine forsikringer i ro og mag. Det, synes vi, er almindelig høflighed. Sådan har vi gjort siden 1841, og vi er stadig blandt de bedste på pris, dækning og god gammeldags service.

Vejle Brands 24 medarbejdere bor og arbejder alle i lokalområdet og er alle klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp eller bare ønsker at blive lidt klogere på dine forsikringer.

Du kan nemt og hurtigt udfylde formularen nedenfor, så kontakter vi dig, når det passer dig.

Kontaktformular

Kontaktformular
Indtast dit kundenummer, så kan vi bedre forberede os, inden vi ringer dig op
Forsikringsoversigt, spørgsmål til din police, dækninger m.m.

Du kan også komme i kontakt med os på nedenstående adresse, telefonnummer eller mailformular.

Forsikringsselskabet
Vejle Brand af 1841 g/s
Gormsgade 2
7100 Vejle
Telefon 75 82 62 88

Åbningstider

Mandag-torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s