Indboforsikring - vi passer på dine ting.

En indboforsikring dækker hele familien. Derfor kaldes det også ofte en familieforsikring. Forsikringen dækker familiens sikkerhed og ejendele ude som hjemme, og hos Vejle Brand får du automatisk en rejseforsikring med i din indboforsikring. Hos os er både du, din familie og dine ejendele i gode hænder alle steder. Læs mere om vores rejseforsikring her.

Indboforsikringen dækker følgende:

  • Tyveriskade - brandskade - kortslutning og vandskade på indbo
  • Retshjælp (se betingelserne hos Forsikring og Pension.)
  • Ansvar
  • ID-sikring
  • Rejseforsikring Europa
  • Rejsegods

Når vi skræddersyr din indboforsikring, bliver det klart, at Vejle Brand er et lokalt forsikringsselskab. Det vil sige, at vi beregner en pris på din indboforsikring, der tager udgangspunkt i vores del af Danmark. Som kunde hos os betaler du eksempelvis ikke for at sikre dækning i de områder af landet, hvor risikoen for indbrud er større, end den er i vores område.

Vores lokale forankring betyder også, at vi er tættere på dig end de store selskaber. Vi er altid til at få fat i, og vi er altid til at tale med.

Læs mere om Vejle Brand her >>

Tillægsdækninger

Vejle Brand Plus
Det er nemt at gøre dine forsikringer endnu bedre og mere fleksible. Med Vejle Brand Plus får du blandt andet følgende tilvalg i én samlet pakke:

Elektronikdækning
Sparer dig for butikkernes dyre forsikringer på hvert enkelt apparat. Hos os er alle dine el-artikler dækket de første 4 år, efter du har købt dem.

Pludselig skade
Dækning af de pludselige skader på dit indbo, der ikke sker ved almindelig brug.

 

Tillæg for glas og sanitet
Tillægsforsikringen er for lejere, der selv bærer risikoen for skader på glas og sanitet.

Udvidet Rejseforsikring
Din indboforsikring rummer en rejseforsikring, der dækker ved rejser i Europa i op til 30 dage. Hvis du vælger vores Udvidet Rejseforsikring, er du bl.a. dækket ved rejser i hele verden og får en udvidet dækningsperiode på 60 dage.

Afbestillingsforsikring Europa og Afbestillingsforsikring Verden
Tegn vores afbestillingsforsikring før du skal afsted. Så er du dækket, hvis du bliver nødt til at aflyse din rejse til udlandet eller afbestille din feriebolig i Danmark.

Udvidet cykelforsikring

Hvis du har en dyr specialcykel, f.eks. en mountainbike eller en racercykel, så er tyveri og skader en ekstra stor risiko. Ikke alene er din cykel mere udsat – den er også langt dyrere at erstatte eller reparere. I en sådan situation vil du sætte pris på vores udvidede cykeldækning. Den dækker din cykel med op til 50.000 kr., og den gælder både ved tyveri og ved egentlige kaskoskader som f.eks. et styrt, hvor gearet bliver knust, eller stellet knækker. Forsikringen dækker både totalskader og partielle skader inklusiv reparation hos en professionel cykelmekaniker. Forsikringen dækker op til 100.000 kr. pr. år. 

Hvis du er over 60 år, får du 10 % rabat på din indboforsikring.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores forsikringer. Faktisk vil vi under alle omstændigheder gerne tale med dig, inden du tegner forsikringer hos os. Så er både du og vi nemlig sikre på, at du får lige præcis de forsikringer, du har brug for, til den helt rigtige pris.

Vi glæder os til at høre fra dig.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s