Motorcykelforsikring - kom sikkert frem.

Vi ved, at din motorcykel ikke blot er et transportmiddel. Mange af vores kunder har en særlig passion for de oplevelser, der følger med. Hvis du har tegnet din bilforsikring og din husforsikring hos Vejle Brand, kan du tegne en forsikring til din motorcykel, så den passer præcis til dig og dine behov. Og din anciennitet fra bilen kan du overføre til din motorcykel. Skulle din ægtefælle eller samlever dele din interesse, og I gerne vil have en hver, så finder vi også ud af det.

Motorcykelforsikringens dækninger:

  • Ansvar er lovpligtig og dækker ansvaret, hvis du skader andre personer eller køretøjer med din motorcykel.
  • Kasko dækker skader på motorcyklen ved færdselsuheld, parkeringsskader, tyveri og hærværk.
  • Vinterkørsel dækker skader i vintermånederne (december til marts).

Hvis du er fyldt 30 år og opfylder vores øvrige betingelser, så giver vi dig meget gerne et tilbud på din motorcykelforsikring.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores forsikringer. Faktisk vil vi under alle omstændigheder gerne tale med dig, inden du tegner forsikringer hos os. Så er både du og vi nemlig sikre på, at du får lige præcis de forsikringer, du har brug for, til den helt rigtige pris. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s