Livsforsikring i AP Pension

Som kunde hos Vejle Brand har du mulighed for at tegne en livsforsikring i AP Pension. Du kan tegne Gruppeliv, Gruppeinvalidepension og Kritisk Sygdom.

Gruppeliv er en gruppeforsikring, der skal sikre dine efterladte, hvis du dør. Der bliver udbetalt en skattefri sum, som dine efterladte kan bruge efter ønske og behov. Du kan vælge at supplere Gruppeliv med en invalidesum.

Gruppeinvalidepension er en gruppeforsikring, der forsikrer dig økonomisk ved tab af 2/3 eller mere af din erhvervsevne i en kortere eller længere periode. Du bestemmer selv, hvordan pengene skal bruges.

Kritisk Sygdom er en gruppeforsikring, der skal sikre dig økonomisk i en svær tid. Hvis du får stillet en diagnose, der falder ind under Kritisk Sygdom, får du udbetalt et engangsbeløb. Pengene er ikke øremærkede, så du bestemmer selv, hvad de skal bruges til.

Læs mere om Gruppeliv, Gruppeinvalidepension og Kritisk Sygdom genem AP Pension her >>

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s