Rejseforsikring

Hos Forsikringsselskabet Vejle Brand er den nødvendige rejseforsikring med i din indboforsikring.

Nytegninger af rejse- og afbestillingsforsikringer suspenderet

I takt med, at rejsevejledningerne hos Udenrigsministeriet opdateres ihht. den øgede smitterisiko for Covid-19 suspenderes nytegninger af rejseforsikring (Verden) samt afbestillingsforsikring (både EU og Verden) pr. 12.03.2020 foreløbig på ubestemt tid.
(Opdateret pr. 12.03.2020)

Opdaterede rejsevejledninger og Covid-19

 

Er du kunde i Vejle Brand, og har du en aktiv afbestililngsforsikring? Så læs med her og se, hvordan du er dækket ifbm. Udenrigsministeriets opdaterede rejsevejledninger.

Sådan er du dækket

 

Din indboforsikring hos os indeholder automatisk en rejseforsikring (EU), der dækker dig i samme lande som det offentliges blå EU-sygesikringskort (læs mere om det blå kort nedenfor). Selvom du er dækket ind af det blå kort, kan du have brug for dækning af de særlige behov, som kan opstå i forbindelse med din ferie. Din automatiske årsrejseforsikring (EU) hos Vejle Brand dækker sygdom og hjemtransport på rejser inden for EU. Rejseforsikringen, der er en del af din indboforsikring indeholder ikke afbestillingsforsikring, og er kun gældende inden for EU.

Nytegninger på nedenstående tilvalgsdækninger
er pt. suspenderet pr. 12.03.2020

Tilvalgsdækninger – der sikrer dig endnu bedre!
Hvis du har behov for udvidede dækninger eller rejser uden for Europa, f.eks. til Tyrkiet, kan du forbedre din rejseforsikring med vores tilvalgsdækninger:

 • Udvidet rejseforsikring 
  (pt. suspenderet for nytegninger pr. 12.03.2020) dækker:
  • I hele verden på ferierejser i indtil 60 dage.
  • Erstatningsrejse for ferie i Danmark, hvis du bliver nødt til at aflyse din ferie eksempelvis pga. sygdom.
  • Ferieboligsikring, hvis din autocamper eller campingvogn ikke kan benyttes som følge af en skade.
  • Bagageforsinkelse for udstyr, f.eks. ski- og golfudstyr.
   (Dækker ved forsinkelse af bagage ved ankomst til feriestedet, ikke for forsinkelse af bagage ved hjemkomst)
 • Afbestillingsforsikring – Europa.
  (pt. suspenderet for nytegninger pr. 12.03.2020)
 • Udvidet afbestillingsforsikring – Verden. 
  (pt. suspenderet for nytegninger pr. 12.03.2020)

Hvad er det offentliges blå EU-sygesikringskort?
Dit gule sundhedskort dækker ikke som rejsesygesikring uden for Danmark, Færøerne og Grønland. Hvis uheldet er ude på rejser i EU og landene Norge, Island, Liechtenstein og Schweiz, skal du bruge det blå EU-sygesikringskort. Det blå kort giver dig ret til samme behandling, som borgerne i det land, du rejser i. Du skal være opmærksom på, at du er dækket forskelligt afhængigt af, hvor du rejser hen. Derfor tilbyder vi tilvalgsdækninger til vores rejseforsikringer, som kan sikre dig endnu bedre.

 

Har du været til læge for nylig?

Så er der en rigtig god ide at tjekke op om, du måske bør have en medicinsk forhåndsgodkendelse inden du suser afsted på ferie.
Læs mere her >>

Husk Udvidet Rejseforsikring (pt. suspenderet for nytegninger pr. 12.03.2020), når du ikke er dækket af det blå kort i resten af verden

Hvis du rejser uden for EU og landene Norge, Island, Liechtenstein, Schweiz, Grønland og Færøerne, dækker hverken det gule eller det blå kort. Her skal du fortsat tegne et tillæg til din egen rejseforsikring, der dækker dig i hele verden. Dækningsperioden er 60 dage. Det fremgår af din police, om du har tegnet Udvidet Rejseforsikring. Hvis du er over 60 år, får du 10 % rabat på Udvidet Rejseforsikring.

Ferierejser til Tyrkiet er ikke omfattet af det blå EU-sygesikringskort

Tyrkiet er et af danskernes yndlingsrejsemål. Det er vigtigt at huske, at landet ikke er med i EU og derfor ikke er ikke omfattet af det blå EU-sygesikringskort. På ferierejser til Tyrkiet har du derfor brug for Udvidet Rejseforsikring. (pt. suspenderet for nytegninger pr. 12.03.2020)


Kontakt os, hvis du har spørgsmål til din rejseforsikring
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores forsikringer. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s