Rejseforsikring - at rejse er at leve

Når du har en indboforsikring hos Vejle Brand, har du automatisk også en rejseforsikring inden for EU, så du kan rejse trygt med ro i sindet og have en god basisdækning. 
 
Rejseforsikringen (EU), der dækker dig i samme lande som det offentliges blå EU-sygesikringskort. Selvom du er dækket ind af det blå kort, kan du have brug for dækning af de særlige behov, som kan opstå i forbindelse med din ferie.
 
Din automatiske årsrejseforsikring (EU) hos Vejle Brand dækker sygdom og hjemtransport på rejser inden for EU. Rejseforsikringen, der er en del af din indboforsikring indeholder ikke afbestillingsforsikring, og er kun gældende inden for EU.

 

 

Tilvalgsdækninger

Hvis du har behov for udvidede dækninger eller rejser uden for EU, f.eks. til Storbritannien eller Tyrkiet, kan du forbedre din rejseforsikring med vores tilvalgsdækninger:

 

Udvidet rejseforsikring

dækker:

  • I hele verden på ferierejser i indtil 60 dage.
  • Erstatningsrejse for ferie i Danmark, hvis du bliver nødt til at aflyse din ferie eksempelvis pga. sygdom.
  • Ferieboligsikring, hvis din autocamper eller campingvogn ikke kan benyttes som følge af en skade.
  • Bagageforsinkelse for udstyr, f.eks. ski- og golfudstyr.
    (Dækker ved forsinkelse af bagage ved ankomst til feriestedet, ikke for forsinkelse af bagage ved hjemkomst)
Afbestillingsforsikring – Europa
Udvidet afbestillingsforsikring – Verden

 

Husk Udvidet Rejseforsikring, når du ikke er dækket af det blå kort i resten af verden

Hvis du rejser uden for EU og landene Norge, Island, Liechtenstein, Schweiz, Grønland og Færøerne, dækker hverken det gule eller det blå kort. Vær obs på, at Storbritannien pr. 01.01.2021 ikke længere er omfattet af det blå kort. Her skal du fortsat tegne et tillæg til din egen rejseforsikring, der dækker dig i hele verden. Dækningsperioden er 60 dage. Det fremgår af din police, om du har tegnet Udvidet Rejseforsikring. Hvis du er over 60 år, får du 10 % rabat på Udvidet Rejseforsikring.

 

Ferierejser til Tyrkiet er ikke omfattet af det blå EU-sygesikringskort

Tyrkiet er et af danskernes yndlingsrejsemål. Det er vigtigt at huske, at landet ikke er med i EU og derfor ikke er ikke omfattet af det blå EU-sygesikringskort. På ferierejser til Tyrkiet har du derfor brug for Udvidet Rejseforsikring.
 

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til din rejseforsikring

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores forsikringer. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Har du kronisk eller eksisterende sygdomme samt sygdom inden afrejse ?

 

Læs mere om hvordan du skal forholde dig ved sygdom inden afrejse her