Husforsikring - når du skal dækkes rigtigt ind.

Det er vigtig at passe godt på sit hus. Det betyder også at have de rigtige forsikringer, så man er sikker på at være dækket godt ind, hvis nu uheldet skulle være ude. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du (og dit hus) kan blive dækket med en husforsikring hos Forsikringsselskabet Vejle Brand.

En husforsikring hos Vejle Brand dækker følgende.

  • Bygningsbrand. Vores brandforsikring dækker både lynnedslag, eksplosion og kortslutning
  • Bygningsbeskadigelse (inkl. glas og sanitet)
  • Svampe- og insektskade – udvidet med rådskade
  • Udvidet rørskade – inkl. stikledninger
  • Husejeransvar
  • Retshjælp
  • Enkelte dækninger kan udelades.

Hvis du ejer et sommerhus eller en anden type fritidshus, kan du læse meget mere om dine forsikringsmuligheder her.

Fritidshusforsikring >>

Tillægsdækninger

Udvidet husforsikring
For de fleste af os er vores hus den største investering, vi foretager i vores liv. Derfor giver det også rigtig god mening at passe godt på det. Vi tilbyder en række ekstra dækninger, så du kan beskytte dit hjem og din investering med en udvidet husforsikring.

Mårdækning dækker skader, der er forårsaget af flagermus, mår og gnavere, eksempelvis mus og rotter.

Hvis du har haft en skade, som er forårsaget af rotter og er dækket af din forsikring hos os, så dækker vi 50 pct. af udgiften til anskaffelse og montering af rottespærre indtil 15.000 kr.

En udvidet husforsikring dækker funktionsfejl i fastmonterede elektriske bygningsinstallationer i de første fire år af deres levetid.

Forsikringen dækker også bygningsmaterialer og bygningsdele, som skal monteres i de eksisterende bygninger. Det giver dig en ekstra sikring, når du bygger til eller bygger om.

Ved en dækningsberettiget skade dækker forsikringen kosmetiske forskelle mellem beskadigede og ubeskadigede fliser og klinker i badeværelse, toilet, køkken/alrum og bryggers.

Udvidet vandskade
Forsikringen dækker udsivning fra synlige installationer og fra akvarier og beholdere med et rumindhold på mere end 20 liter.

Med udvidet vandskade er du dækket mod skader, som er forårsaget af indtrængende vand. Det vil sige vand, der trænger ind gennem utætheder eller åbninger i bygningen.

Forsikringen dækker også skader som følge af opstigende grund- og kloakvand, når der ikke er tale om sky- eller tøbrud.

Ved en dækningsberettiget skade på rør eller stikledninger dækker forsikringen tab af vand, olie og gas med maksimalt 10.000 kr.

Retshjælp
Hvis du har tegnet bygningsbeskadigelse, har forsikringen en tilknyttet retshjælpsforsikring.
Du kan se forsikringsbetingelserne hos Forsikring og Pension.

Ejerskifte
Vejle Brand formidler også en ejerskifteforsikring.
Det kan du læse mere om her.

Hvis du er over 60 år, får du 10 % rabat på din husforsikring. Rabatten gælder dog ikke ejerskifteforsikring.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores forsikringer. Faktisk vil vi under alle omstændigheder gerne tale med dig, inden du tegner forsikringer hos os. Så er både du og vi nemlig sikre på, at du får lige præcis de forsikringer, du har brug for, til den helt rigtige pris.
Vi glæder os til at høre fra dig.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s