Hundeforsikring - Din skønne hundehvalp har også brug for en forsikring

Der er intet så skønt som en dejlig lille hundehvalp. Og det er slet ikke til at forestille sig, hvordan den lille, bløde og sjove hund nogensinde kan blive alvorligt syg eller kunne gøre skade på andre. 

 

Men hunde bliver også voksne, og faktisk er en hundeansvarsforsikring lovpligtig. Så hvis du har en hund, skal du også have en ansvarsforsikring til den. 

 

En hundeansvarsforsikring dækker de eventuelle skader, som din hund forvolder på andre mennesker eller på ting, der tilhører andre.

 

Mange glemmer at tænke på, at dyrlægeregningerne kan blive store, hvis din hund kommer til skade eller bliver alvorligt syg.

 

Ved at tegne et ekstra tilvalg til din hundeansvarsforsikring, hjælper Vejle Brands forsikring dig bland andet med dyrlægeregningen, så du ikke behøves at være nervøs for en pludselig stor udgift til din hund.

 


Tilvalg til hundeforsikringen

  • Sygeforsikring dækker udgifter til dyrlægeregninger, hvis din hund kommer til skade eller bliver syg.
  • Udvidet hundeansvar, hvor du også er dækket for det ansvar for person- og tingskade, som hunden forvolder ved et arrangement i en klub eller en forening. 
  • Livsforsikring, som dækker et beløb, hvis din hund afgår ved døden pga. sygdom eller en ulykke. 

Hvis du ønsker et tilbud på din hundeforsikring, er du meget velkommen til at kontakte os her eller pr. telefon.

Har du spørgsmål til vores forsikringer?

Lad os sammen sikre, at du får lige præcis de forsikringer og dækninger der matcher dine behov – ring til os på 75 82 62 88 eller send en mail på police@vejlebrand.dk


Vi glæder os til at høre fra dig.