Sundhedsforsikring - dækker hele døgnet.

Som kunde hos Vejle Brand G/S har du mulighed for at blive omfattet af en behandlingsforsikring hos Gjensidige Forsikring. Tryghed i hverdagen handler ikke kun om at være rask. Det handler for dig også om at vide, at du er sikret hurtig behandling, hvis du bliver syg eller kommer til skade.

Forsikringen dækker hele døgnet, dvs. såvel under arbejde som i fritiden.

Lidelser, sygdomme eller skader, der er opstået efter forsikringstidens start, og som kræver behandling af speciallæge, er omfattet af gruppeforsikringen. Når den forsikrede har været omfattet af behandlingsforsikringen i 6 måneder, er sygdomme/lidelser opstået før forsikringstiden også omfattet, jf. gældende forsikringsbetingelser.
Gældende forsikringsbetingelser finder du på https://www.gjensidige.dk/privat/forsikring/vilkar

Behandlingsforsikringen giver dig bl.a. følgende fordele:

  • Behandlingsgaranti, dvs. at du senest 10 hverdage efter Gjensidige har godkendt din skadeanmeldelse, har været til din første undersøgelse eller behandling hos en speciallæge i Gjensidiges landsdækkende behandlernetværk
  • Du skal ikke afgive helbredsoplysninger ved indtrædelse i forsikringen
  • Rabatordning på kosmetiske operationer
  • Ægtefælleordning til god pris
  • Behandling hos fysioterapeut/kiropraktor eller psykolog

Mulighed for dækning af din familie

Når du tegner behandlingsforsikringen gennem Vejle Brand G/S, har du mulighed for at tegne en forsikring for din ægtefælle­/samlever, hvis han/hun har samme folkeregisteradresse som dig. Det er også muligt at købe dækning til sine børn.

Hvis både du og din ægtefælle/samlever er forsikret med en sundhedsforsikring hos Gjensidige, er alle jeres børn meddækket gratis, indtil de fylder 21 år - uanset om de er hjemmeboende eller ej.

Spørgsmål og rådgivning:

Du kan læse mere om en behandlerforsikring gennem Gjensidige Forsikring her >>
Har du brug for yderligere rådgivning eller har yderligere spørgsmål, kan du rette henvendelse til:

Gjensidige Forsikring
A.C. Meyers Vænge 9
2450 København
Telefon: 70 10 90 09
Web: gjensidige.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s