Sundhedsforsikring - dækker hele døgnet.

Som kunde hos Vejle Brand G/S har du mulighed for at blive omfattet af en behandlingsforsikring hos Mølholm Forsikring A/S. Forsikringen har til formål at afbøde de økonomiske og menneskelige følger af, at der i det offentlige sygehusvæsen findes lange ventetider på behandling af sygdomme og skader.

Forsikringen dækker hele døgnet, dvs. såvel under arbejde som i fritiden.

Lidelser, sygdomme eller skader, der er opstået efter forsikringstidens start, og som kræver behandling af speciallæge, er omfattet af gruppeforsikringen. Når den forsikrede har været omfattet af behandlingsforsikringen i 1 år, er sygdomme/lidelser opstået før forsikringstiden også omfattet, jf. gældende forsikringsbetingelser.
Gældende forsikringsbetingelser finder du på www.behandlingsgaranti.dk

Behandlingsforsikringen giver dig bl.a. følgende fordele:

  • Behandlingsgaranti, dvs. at der går maksimalt 10 hverdage fra godkendelsen til at undersøgelse eller behandling er påbegyndt
  • Du skal ikke afgive helbredsoplysninger ved indtrædelse i forsikringen
  • Rabatordning på kosmetiske operationer
  • Ægtefælleordning til god pris
  • Behandling hos fysioterapeut/kiropraktor eller psykolog
  • Sundhedsscreening – kan foretages en gang for hver 12 mdr. Analysen er gratis. Se mere på www.behandlingsgaranti.dk

Mulighed for Familiedækning

Når du tegner behandlingsforsikringen gennem Vejle Brand G/S, har du mulighed for at tegne en forsikring med tilsvarende dækning for din ægtefælle­/samlever, hvis han/hun har samme folkeregisteradresse som dig.

Hvis din ægtefælle/samlever er forsikret, er alle jeres børn meddækket gratis indtil de fylder 21 år - uanset om de er hjemmeboende eller ej.

Spørgsmål og rådgivning:

Du kan læse mere om en behandlerforsikring gennem Mølholm her >>
Har du brug for yderligere rådgivning eller har yderligere spørgsmål, kan du rette henvendelse til:

Mølholm Forsikring A/S
Finlandgade 1
5100 Odense C
Telefon 65 20 21 20
Web: mølholm-forsikring.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s