Bilforsikring - Glæden ved at køre uden bekymringer

 

Bilen giver dig og dine familie frihed til at komme frem i verden. Og med en bilforsikring fra Vejle Brand kan I gøre det helt trygt. 

 

Vi tror på dig. Forsikringen er en fastpræmieordning. Derfor stiger prisen på din bilforsikring ikke, hvis du får en skade. Dette sikrer, at du forbliver elitebilist, selvom du er uheldig at få en skade.

 

Hvad dækker en bilforsikring?
En bilforsikring indeholder altid den lovpligtige ansvarsforsikring, der dækker, hvis du gør skade på andre eller deres ting.
Den lovpligtige ansvarsforsikring kan suppleres med kasko og det er muligt at vælge forskellige tilvalgsdækninger til din bilforsikring. Det betyder også, at det er individuelt, hvad en bilforsikring dækker, fordi den er tilpasset efter dine behov.

 

Vores bilforsikring dækker også el- og hybridbiler

Du kan justere elbilforsikringen, så den passer til dine behov. Du har som minimum brug for en ansvarsforsikring, som nævnt ovenfor.

Ud over ansvarsforsikringen anbefaler vi, at du køber en kaskodækning. Kaskodækningen sikrer dig også, hvis der fx sker skade på batteriet i et trafikuheld. Den dækker desuden, hvis ladekablet bliver stjålet eller beskadiget - her betaler du ingen selvrisiko.

Får din ladeboks en skade, der er dækket af din hus-, fritidshus eller indboforsikring i Vejle Brand, vil din kaskodækning betale selvrisikoen.


Mulighed for at opgradere din bilforsikring
Med tilvalgsdækninger til din bilforsikring, kan du have ro i maven og få fuldt udbytte af din bil, og du undgår uforudsete udgifter.

• Udvidet kasko

• Udvidet glas

• Bilafsavn

• Leasingpakke

• Autohjælp

 

 

 

Vi tager altid udgangspunkt i din konkrete situation, når vi beregner en pris på din bilforsikring.

 

Vi ser på dit kilometerforbrug, din alder, bilens mærke og alder, din bopæl, din erfaring som bilist og din selvrisiko.

 

Dermed får du fair og faste priser på bilforsikring, der passer lige præcis til dig. Hverken mere eller mindre.

Vi passer ekstra godt på dig som fører af bilen og dine medpassagerer.
Dækker skader på dine passagerer og andre personer i trafikken ved et uheld – også deres ting og køretøjer.
Dækker dig som fører af bilen ved solouheld under kørsel, hvis du ikke kan få erstatning fra anden side, fx en arbejdsskadeforsikring.
Ansvarsforsikringen er lovpligtig. Derudover anbefaler vi altid at tilvælge en kaskoforsikring.

Kaskoforsikringen dækker udgifter til reparation, ved tab af og skader på din egen bil. Fx hvis du kører galt, eller hvis bilen brænder, bliver stjålet eller udsat for hærværk. Hvis din bil totalskades, dækker kaskoforsikring hele bilens værdi.

Du vælger selv, om du vil tegne kaskoforsikringen, men er der lån i bilen, vil långiver som regel forlange, at der tegnes kaskoforsikring. Vi anbefaler altid at have en kaskoforsikring.

Med kaskoforsikringen følger automatisk SOS-redningsforsikring, som dækker, hvis du kører i udlandet.

Der er også knyttet en retshjælpsforsikring til kaskoforsikringen.

 • Udvidet kasko
  • Udvidet kasko sikrer, at du ikke skal betale selvrisiko ved blandt andet brandskader på din bil, hvis bilen bliver stjålet eller hvis du påkører et dyr.
  • Det er rigtig irriterende at få en skade på parkeringspladsen. Med udvidet kasko betaler du en fast lav selvrisiko ved den slags skader. Fx hvis en anden bakker ind i din bil og efterlader en bule, eller hvis en indkøbsvogn eller en bildør laver en grim ridse. For at få dækning skal der være tale om ukendt modpart, og din bil skal holde lovligt parkeret og reparationsudgiften er mindre end 15.000 kr.
  • Påfyldning af forkert brændstof. Det sker dagligt for mange danske bilister, at de hælder det forkerte brændstof i tanken. Her får du dækket udgifter til tømning og rensning af tank samt udskiftning af filtre i forbindelse med påfyldning af forkert brændstof, herudover dækkes genpåfyldning af 10 liter brændstof og transport af bilen til nærmeste værksted.
  • Er bilen registreret med trækkrog, vil kaskoskader, der sker på tilkoblede trailere, bliver dækket. Der en maksimal nyværdi på traileren.
 • Udvidet glas. Ved reparation af stenslag på bilens glas, bliver du ikke opkrævet nogen selvrisiko, hvis glasset kan repareres. Skal glasset udskiftes, opkræves du en fast, lav selvrisiko.
 • Ved skader på din bil, der er dækket af kaskoforsikring, er du med bilafsavn sikret et fast beløb pr. dag mens din bil er på værksted, i op til 14 dage. Bliver den stjålet er du sikret et fast beløb pr. dag i op til 4 uger og ved totalskade betales et beløb svarende til 5 dage, til leje af en bil, indtil du får købt en ny bil, eller den gamle dukker op igen.
 • Hvis du leaser bil, kan Vejle Brands leasingpakke sikre dig mod økonomiske overraskelser som fx en ekstraordinær leasingydelse, hvis din leasede bil bliver totalskadet eller ikke bliver fundet efter tyveri. Du får betalt en forholsmæssig andel af den ekstraordinære leasingydelse.
Autohjælp

Dækker i Danmark og Europa (med undtagelse af Færøerne og Grønland). Hjælper dig med blandt andet, starthjælp på stedet, bugsering, videretransport af fører og passagerer., samt hjælp ved sygdom eller tilskadekomst under kørslen.

 

 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til din bilforsikring. Så er både du og vi nemlig sikre på, at du får lige præcis den dækning, du har brug for, til den helt rigtige pris. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

 

Har du spørgsmål til vores forsikringer?

Lad os sammen sikre, at du får lige præcis de forsikringer og dækninger der matcher dine behov – ring til os på 75 82 62 88 eller send en mail på police@vejlebrand.dk


Vi glæder os til at høre fra dig.