Bilforsikring - så er du godt kørende!

Glem alt om uforudsete udgifter og præmiestigninger på din bilforsikring. Hos Forsikringsselskabet Vejle Brand kender du prisen – også når uheldet er ude.

Hos os får du en bilforsikring med fast pris. Det gælder uanset, om du er elitebilist, eller om du endnu ikke er nået dertil. Det vil sige, at din forsikring ikke stiger, selvom du får en skade. Du betaler kun din selvrisiko. Hvis du endnu ikke er elitebilist, så betaler du samme pris for din forsikring et år mere, men hverken præmien eller din selvrisiko stiger. Det giver dig sikkerhed i din biløkonomi, og det gør det lettere for dig at opnå status som elitebilist.

En pris, der passer til dig


Vejle Brand er et lokalt forsikringsselskab. Det betyder blandt andet, at vi kun tegner forsikringer i vores del af Danmark, og at du ikke betaler for dækning i andre dele af landet, hvor risikoen for skader måske er større end her.

Det betyder også, at vi vil være tæt på vores kunder, fordi vi tror på, at det giver dig tryghed, og priser der passer lige præcis til dig. Derfor tager vi også udgangspunkt i din konkrete situation, når vi beregner en pris på din bilforsikring. Vi ser på dit kilometerforbrug, din alder, bilens mærke og alder, din bopæl, din erfaring som bilist og din selvrisiko. Dermed får du fair og faste priser på bilforsikring, der passer lige præcis til dig. Hverken mere eller mindre.
Kontakt os og få et individuelt pristilbud.

Sådan dækker forsikringen

Kasko

En kaskoforsikring er frivillig og omfatter:

 • kaskoforsikring med friskade og glasdækning
 • skader på din bil, som skyldes færdselsuheld, hærværk, eksplosion, lynnedslag, brand, tyveri, og nedstyrtende genstande.
 • skader i forbindelse med oversvømmelse eller skybrud.
 • skader på ruder og glas med glasdækningen ved skade fra f.eks. stenslag. Hvis glasset kan repareres, betaler du ikke selvrisiko.
 • førerulykke, der giver erstatning ved død eller invaliditet, hvis du ikke får erstatning fra en ansvarsforsikring eller en arbejdsskadeforsikring.
 • retshjælp, der giver dig mulighed for at få dækket advokatudgifter ved retssager, der opstår i forbindelse med færdselsuheld, hvor din bil er involveret.

Ansvar

Det er lovpligtigt at have ansvarsforsikring på sin bil i Danmark.
Skulle uheldet være ude, er det nemlig dén, der dækker det ansvar, du har, hvis du forvolder:

 • skade på andre med din bil.
 • skade på passagerer i din bil.
 • skade med påhængskøretøjer på din bil.

Disse skader kan være utrolig omkostningsfulde, og det er de færreste, hvis privatøkonomi, der kan rumme et erstatningskrav. Det er her dit forsikringsselskab hjælper dig gennem din ansvarsforsikring på din bil.

Vi står altid klar til at hjælpe dig. Du kan enten kontakte os online via hjemmesiden eller ringe til os på tlf. 75 82 62 88

Friskadedækningen gør din forsikring bedre
Friskaden er automatisk med i din kaskoforsikring hos os. Det betyder, at du slipper for at betale selvrisiko ved eksempelvis brand og tyveri. Hvis du får en glasskade, og ruden kan repareres, betaler du heller ikke nogen selvrisiko.

Rådyrdækningen, når du har tegnet kaskoforsikring
Som helkunde, dvs. at du udover din indboforsikring har hus-, bil- og ulykkesforsikring hos os, har du automatisk rådyrdækning og betaler ingen selvrisiko, hvis du påkører et rådyr, krondyr, vildsvin eller andet klovbærende vildt. Det gælder både i Danmark, og hvis du er på ferie i udlandet.


Hvis du vil gøre din forsikring endnu bedre

Du kan gøre din bilforsikring endnu bedre med en række tilvalgsdækninger:

 • Individuel selvrisiko ned til 1.530 kr.
 • Bilafsavn, hvor du køber en valgfri sum pr. dag op til 714 kr. Det giver dig mulighed for at leje en erstatningsbil, hvis du er afhængig af din bil i dit job eller i din fritid.
 • Ekstraudstyr, som dækker udstyr udover de 15.302 kr., der inkluderet i den almindelige bilforsikring. Du fastsætter selv beløbet, dog maksimalt 76.508 kr.

Vær opmærksom på, at denne beskrivelse ikke indeholder alle oplysninger om vores bilforsikring. Har du brug for vejhjælp både i Danmark og udlandet, kan du læse mere om det her.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores forsikringer. Faktisk vil vi under alle omstændigheder gerne tale med dig, inden du tegner forsikringer hos os. Så er både du og vi nemlig sikre på, at du får lige præcis de forsikringer, du har brug for, til den helt rigtige pris. Vi glæder os til at høre fra dig.

Autohjælp

I Danmark:

Hvis uheldet er ude, og du har tegnet autohjælp i tillæg til din motorkøretøjsforsikring, kan du kontakte SOS Dansk Autohjælp på følgende tlf. nr.: 70 10 80 90
SOS Dansk Autohjælp vil forsøge at afhjælpe dit behov for assistance på stedet, og hvis dette ikke er muligt, sørger de for, at din bil bliver bugseret til et værksted.

KONTAKTOPLYSNINGER
SOS Dansk Autohjælp A/S
Torsøvej 2
8240 Risskov
www.sosdah.dk

Assistance tlf.nr. 70 10 80 90

Vejhjælpsapp:

Tilkald assistance med SOS Dansk Autohjælps VEJHJÆLPSAPP.
Appen kan hentes fra en smartphone til både android og iOS her.

Læs mere om appen her

 

I udlandet:

Har du kaskoforsikring på dit køretøj og har du brug for hjælp, yder SOS International assistance via rødt kort-ordningen. (Se evt. mere under rødt og grønt kort)

Du kan ringe til SOS International hele døgnet på følgende tlf. 70 10 50 52
Idet nogle teleoperatører har spærret for opkald til numre der starter med 70, har SOS oprettet et alternativt nummer +45 38 48 80 00

Rødt kort app:

Med mobilapplikationen kan du anmelde din skade digitalt - nemt og hurtigt. Er du ejer af en iPhone eller Android mobiltelefon, kan du gratis downloade en applikation, som giver dig adgang til SOS assistance i udlandet i henhold til det Røde Kort's dækning. Husk at udfylde dine brugeroplysninger og køretøjsoplysninger inden afrejse. Læs mere om SOS Internationals røde kort app her.

Download mobilapplikationen på iTunes og Android Market eller send en SMS med teksten RØDTKORT til 1272 (alm. sms takst) og modtag linket til iTunes og Android Market.

Mangler du gode råd til bilferien, så klik på følgende link: SOS gode råd.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s