Unik cykelforsikring dækker din dyre investering

 

Der er aldrig nogensinde solgt så mange dyre cykler i Danmark som i de seneste år.

 

Det skyldes ikke mindst, at der er kommet rigtig mange el-cykler på vejene, men også interessen for cykelsport er stigende. Der bliver solgt mange high-end racer-, cross-, gravel- og MTB cykler, og mange cykelentusiaster har en mindre formue investeret i deres cykel.

 

Faktisk er det er ikke ualmindeligt, at den enkelte cykel koster fra 25.000 kr. og helt op til 150.000 kr. Hvis du har så kostbar en cykel, er din almindelige indboforsikring ikke er gearet til at dække de høje beløb. Derfor har Vejle Brand lavet et nyt forsikringskoncept, som tager højde for dette.

 

Vorescykelforsiking.dk er en helt ny og enkel online forsikring, som vi målrettet til dem, der kører på dyre cykler. Både til pendlerne på el-cykler og til cykelentusiasterne på motionscykler.

 

Hvordan finder jeg min pris?

Det er utroligt let at finde din pris. Du går blot ind på vorescykelforsikring.dk, taster mærke, model og købstidspunkt. Herefter vælger du cykles værdi, og hvad du gerne vil dækkes for. Så har du din månedlige forsikringspris med samme via onlineberegneren på websitet.

 

I takt med cyklen bliver ældre falder forsikringssummen og dermed også præmien og selvrisikoen.

 

Grunddækning med mulighed for cykelkasko

Forsikringens grunddækning gælder tyveri og brand.Kravet ved tyveri er, at kundens cykel skal have været låst med en fastmonteret lås, eller være låst til en genstand, der ikke kan flyttes med min. 8 mm wire eller kæde genne stellet. Låsen skal være godkendt af Dansk Varefakta Nævn.

 

Herudover kan kunden også vælges cykelkasko. Det dækker eksempelvis skader ved uheld, hærværk og styrt. Hvis du vælger cykelkasko dækker forsikringen også ved transport og rejser. 

 

Du kan også vælge at medforsikre dine hjul, så de er dækket ved kørselsskader. I det hele taget er det dig, der bestemmer, hvordan din forsikring skal skrues sammen, så du kun betaler for det, du har behov for.  

 

 

Hvad hvis jeg opgraderer min cykel?

Hvis du sætter nye og dyrere komponenter på din cykel, uploader du blot kvitteringerne online og tilpasser din samlede forsikringssum.

 

Forsikringen er ikke en tillægsforsikring, og den kan tegnes uafhængigt af dit eget forsikringsselskab. Den dækker brand, tyveri og kasko både ved træning og ved motionsløb.

 

Se meget mere og beregn din pris på: Vorescykelforsikring.dk

 

Har du spørgsmål til vores forsikringer?

Lad os sammen sikre, at du får lige præcis de forsikringer og dækninger der matcher dine behov – ring til os på 75 82 62 88 eller send en mail på police@vejlebrand.dk


Vi glæder os til at høre fra dig.