Cykelforsikring - med udvidet cykelkasko.

Hvis din cykel bliver stjålet, dækker din indboforsikring udgiften til en almindelig cykel, og du kan nemt anmelde skaden her. Men hvem betaler, når du styrter og knuser gearet på din dyre mountainbike eller knækker stellet på din specielle racercykel? Hvis du har sådan en cykel, så er det et rigtig godt spørgsmål, for regningen kan nemt løbe op i mange tusinde kroner. Og der er kun én til at betale: Dig! Men sådan behøver det ikke at være.

Udvidet cykelkasko til dig, der ikke vil gå ned på udstyr

Vi har en rigtig god cykelforsikring til dig, der ikke vil gå ned på udstyr, og som sætter pris på at være ordentligt cyklende i hele sæsonen. Hvis du er helkunde hos Vejle Brand, dvs. at du udover din indboforsikring har hus-, bil- og ulykkesforsikring hos os, kan du tegne en udvidet kaskoforsikring på din cykel. Forsikringen dækker både ved tyveri, når den er aflåst med en godkendt lås, kaskoskader sket ved sammenstød og styrt samt skader sket under transport af cyklen.

  • Cykelforsikringen dækker selvfølgelig under træning og ved motionsløb.
  • Cykelkaskoen dækker både arbejdslønnen og udgifterne til reparationen. 

Hvis du endnu ikke er helkunde hos Vejle Brand, så kontakt os og få et tilbud på dine samlede forsikringer. Og hvis du vil skifte til os, så er det lige så let som at cykle ned ad bakke. Vi klarer nemlig al papirarbejdet for dig. 

 

Kontakt Vejle Brand her >>

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s