Landboforsikring - idyllen på landet er skøn

 

Der er dejligt på landet. Mere lys og luft. Mindre larm. Bekymringerne synes at være langt væk, og med en landboforsikring fra Vejle Brand bliver det også sådan.

 

De fleste bygninger på landet er anderledes end et parcelhus. Det betyder også, at husforsikringen skal være skræddersyet til eksempelvis et nedlagt landbrug. 

 

Vejle Brand har sammensat en landboforsikring der passer til jer, som elsker at bo på landet uden at ville drive et egentligt landbrug.

 

 

 

 

Vi hjælper jer med at overskue de forskellige muligheder og med at afdække jeres behov for sikkerhed og tryghed.

 

Der kan være behov for forskellige typer af dækning på de forskellige bygninger, der typisk hører til en landejendom, og måske er der maskiner, der skal forsikres.

 

Hvis I for eksempel kan udbedre mindre skader selv, kan I måske med fordel tegne en forsikring med lidt højere selvrisiko og derved få en lavere præmie. Det er bare én af de mange muligheder for at tilpasse forsikringen lige netop til jer.

 

Landboforsikringen kan bestå af 4 forsikringer

  • Bygningsforsikring
  • Indboforsikring
  • Ansvarsforsikring
  • Diverse løsøre – Landbrugs Løsøre

Ingen landejendom er ens. Derfor tilpasser vi dækningen af dine bygninger efter netop dit behov. Sammen med dig gennemgår vores assurandører jeres bygninger for at finde den bedste løsning, der giver mening for jer. 

 

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan forsikre din landejendom, så kan du kontakte os her eller via telefon.

Har du spørgsmål til vores forsikringer?

Lad os sammen sikre, at du får lige præcis de forsikringer og dækninger der matcher dine behov – ring til os på 75 82 62 88 eller send en mail på police@vejlebrand.dk


Vi glæder os til at høre fra dig.