ID Sikring - når din identitet bliver stjålet 

Hvis du har din indboforsikring i Vejle Brand, er du automatisk dækket mod ID-misbrug uden ekstra omkostninger. 

 

Vi er blevet til et effektivt og hurtigt samfund, hvor det er let og nemt at bruge kort, men det betyder desværre også, at ID-misbruget er steget voldsomt. 

 

Den gode nyhed er, at du hos Vejle Brand er dækket rigtig godt mod ID-misbrug. Se nærmere om dækningen herunder.

 

 

 

Forsikringen dækker

Hjælp til at afvise uberettigede krav fra kreditorer (fx telefonselskaber og internetbutikker),
Hjælp til at kontakte kreditbureauer (fx Experian – det tidligere RKI) og med at undgå uberettiget registrering,


Nødvendig juridisk bistand hos os, samt omkostninger til juridisk bistand for max. 25.000 kr. hos et af os godkendt advokatfirma efter vores forudgående godkendelse, dog ikke til retssager om krav opstået som følge af ID-misbrug.


Rådgivning og vejledning i, hvordan du skal forholde dig ved mistanke om ID-misbrug, samt hvordan du generelt undgår ID-misbrug.

 

Vi trækker ikke nogen selvrisiko ved brug af forsikringen

Forsikringen dækker ikke

Et eventuelt økonomisk tab ved misbruget, herunder udgifter til nye ID-papirer, medlemskort m.v.,
ID-misbrug udført af en person, der er dækket under forsikringen, fx en ægtefælle eller et hjemmeboende barn, ID-misbrug som kan relateres til dit arbejde, fx ved misbrug af firmanavn eller virksomhedens identitet, erstatning eller godtgørelse for den arbejdsindsats, du selv må lægge i forbindelse med ID-misbrug, herunder mistet arbejdsindtægt.


Udgifter i forbindelse med retssager om krav opstået i forbindelse med ID-misbrug – sådanne udgifter kan i stedet være dækket på din retshjælpsforsikring.

 

 

 

 

Sådan gør du når uheldet er ude

 

Vi kan telefonisk rådgive og vejlede dig i, hvordan du begrænser skaderne. Du kan ringe til os døgnet rundt på tlf.+45 4445 1577 . Indenfor almindelig kontortid (hverdage kl. 8 – 16) sidder en af vores skadebehandlere klar til at hjælpe dig, og uden for dette tidsrum vil personalet på vores tilknyttede vagtcentral kunne hjælpe med generel rådgivning.


Materiale kan sendes til os på slhskade@slhdk.dk eller til vores postadresse: Sedgwick, Lautrupvang 8, 2750 Ballerup

 

 

Har du spørgsmål til vores forsikringer?

Lad os sammen sikre, at du får lige præcis de forsikringer og dækninger der matcher dine behov – ring til os på 75 82 62 88 eller send en mail på police@vejlebrand.dk


Vi glæder os til at høre fra dig.