Hvorfor købe en ejerskifteforsikring?

Et huskøb er for langt de fleste danskere den største privatøkonomiske investering, de foretager sig i løbet af deres liv. En ejerskifteforsikring kan være med til at sikre en økonomisk tryghed, hvis der i årene efter et huskøb viser sig skjulte skader, som ikke blev opdaget, inden man købte huset.

Ejerskifteforsikringen dækker ikke almindelige skavanker eller forhold, man almindeligvis må forvente af et hus med en tilsvarende alder. Hvis der dog viser sig større skjulte skader, kan ejerskifteforsikringen være den eneste mulighed, du som køber har for at sikre dig mod store uforudsete udgifter. Det forholder sig nemlig sådan, at hvis sælger har fremlagt en tilstandsrapport, en el-installationsrapport (fra 1. maj 2012) og et bindende tilbud om ejerskifteforsikring, vil du som udgangspunkt ikke senere kunne rejse et erstatningskrav mod sælger, uanset om du køber forsikringen eller ej.

Har brug for en ejerskifteforsikring, kan du kontakte din assurandør her på telefon eller via hjemmesiden.

Se mere om ejerskifte forsikring på Forsikring og Pensions hjemmeside

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s