Noget for noget

Vi samarbejder med en lang række foreninger, klubber og hjælper til at støtte lokale aktiviteter. Vi synes nemlig, det er naturligt, at vi også bidrager til at fastholde aktiviteter i lokalsamfundene, og på den måde er med til at støtte, dér hvor vores kunder har deres daglige aktiviteter i form af sport og andre fritidsinteresser.

 

 

For os er det vigtigt, at der er meget engagerede og aktive medlemmer. For målet er, at begge parter får noget ud af samarbejdet. Vi kalder konceptet for "noget for noget".

På den måde kan vi være med til at give noget tilbage til samfundet - udover gode forsikringer til stærke priser.

 

Derfor gør vi også en ekstra stor indsats for at støtte lokalt. Vi har allerede i dag et solidt samarbejde med en række spændende foreninger. Men vi er altid på udkig efter flere foreninger, som kan se fordelene i at samarbejde med et lokalt forsikringsselskab.

 

Hvad går det ud på?

Når vi laver en "noget for noget" aftale med jer, går aftalen i al sin enkelthed ud på, at Vejle Brand støtter jeres forening med et fast beløb, hver gang at et af jeres medlemmer beder om en uforpligtende gennemgang af deres forsikringer hos os.

 

Skulle tilbuddet være så godt, at medlemmet af jeres forening ender med at købe forsikringerne, støtter Vejle Brand forsikring med yderligere et beløb. På den måde får alle noget ud af samarbejdet. I får flere penge i klubkassen, medlemmerne får gode forsikringstilbud, og Vejle Brand får flere kunder. 

 

Tag blot kontakt til os, hvis I gerne vil høre, om en "noget for noget" aftale kunne være interessant for jer. 

 

 

Vi støtter eksempelvis Skanderborg-Stilling Skytteforening med en "noget for noget" aftale. Se mere i videoen.