Noget for noget

Vejle Brand g/s er et lokalt forankret forsikringsselskab. Vi samarbejder med en lang række foreninger, klubber og hjælper til at støtte lokale aktiviteter. Vi synes nemlig, det er naturligt, at vi også bidrager til at fastholde aktiviteter i lokalsamfundene, og på den måde er med til at støtte, dér hvor vores kunder har deres daglige aktiviteter i form af sport og andre fritidsinteresser. Derfor gør vi også en ekstra stor indsats for at støtte lokalt - bl.a. ved tiltag som vores "noget for noget"-koncept. Vi har allerede i dag et solidt samarbejde med en række spændende foreninger i vores dækningsområde. Men vi er altid på udkig efter flere foreninger, som kan se fordelene i at samarbejde med det lokale forsikringsselskab.

Få mere information

Noget for noget | Bookingformular

Noget for noget

Vi vil rigtig gerne støtte jeres lokale forening med nye spillerdragter, tilskud til klubkassen, bidrag til sommerfesten eller andre foreningsmæssige tiltag, og vi kræver ikke særlig meget retur. Samarbejdet går nemlig i alt sin enkelthed ud på, at medlemmerne i foreningen booker et forsikringsmøde med os, og så kvitterer vi med et tilskud til klubben. Det er da nemt!

Vil du høre mere om vores foreningskoncept "Noget for noget", og hvordan vi kan starte et samarbejde med netop din lokale forening?
Så kontakt Gitte Juhl hos Vejle Brand på gju@vejlebrand.dk eller udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s