16. marts 2023

Slagkraftigt sponsorat af kvindeholdbold i Horsens

Vejle Brand støtter HH Elite i Horsens med en stærk sponsoraftale, hvor håndboldkvinderne får et tilskud til klubben, hver gang man beder om et forsikringsforslag gennem aftalen.

Horsens har skabt et stærkt elitehold for håndboldkvinder, som blander sig i toppen i ligaen, og den flotte udvikling har Vejle Brand netop valgt at støtte via en særlig sponsoraftale.

 

Det specielle er, at det er en ”noget for noget” aftale, der betyder, at jo flere, der beder om et forsikringsforslag gennem aftalen, jo flere støttekroner ender der hos HH Elite.

 

- Der er ingen tvivl om, at sponsoraftalen med Vejle Brand forsikring er spændende for os. Der skal mange ressourcer og penge til at drive et håndboldhold på topplan, og derfor er nytænkning af sponsorområdet noget, vi ser meget positiv på, siger Jørgen Møller, direktør for HH Elite og fortsætter:

 

- Hvis mange af vores fans vælger at hjælpe os ved at få et forsikringstilbud, kan aftalen virkelig betyde en forskel for os. Det eneste, man risikerer, er at få en bedre forsikring end den, man har i forvejen, så det er jo en win-win for alle.

 

Alle er velkomne til at få et forsikringsforslag gennem HH Elite

Det er lige meget hvem, der bruger HH Elite formularen til at bede om et forsikringsforslag. Lige så snart, man afholder et møde med Vejle Brand, tikker der et sponsortilskud ind til HH Elite.

 

Hvis den potentielle kunde synes så godt om forsikringsforslaget, at de takker ja til tilbuddet, fordobler Vejle Brand i øvrigt sponsortilskuddet til klubben.

 

- Vi går meget ind for aktive sponsorater, hvor alle parter får noget ud af aftalen. Det giver et langt tættere samarbejde, som giver mere mening end et traditionelt sponsorat. Og så gør det jo heller ikke noget, at HH Elite har store ambitioner lige som os, siger Kent Forsum Sørensen, der er salgschef hos Vejle Brand forsikring.

 

 

Aftalen markedsføres gennem HH Elite, på kampdage og via reklamespots i Horsens lokale biograf, Megascope. Hvis du gerne vil støtte HH Elite med at få et forsikringsforslag, kan du nemt og enkelt bede om det lige her:

 

Ditmitvores.dk/eliteforsikring

Tilbage til oversigt