07. april 2022

Ny high-end cykelforsikring skræddersyes til dig

Vorescykelforsikring.dk er en ny målrettet cykelforsikring til alle dem, som kører rundt på eksklusive cykler.

Med den forestående Tour de France-start i Danmark, er cykelfeberen over os. Der er aldrig nogensinde solgt så mange racer-, cross-, gravel- og MTB cykler som i de seneste år, og det er ikke ualmindeligt, at den enkelte cykel koster lige så meget som en lille bil. Det betyder, at din almindelige indboforsikring slet ikke er gearet til at dække din investering.

 

Vorescykelforsiking.dk er en helt ny og enkel online forsikring målrettet til cykelentusiasterne, som dækker alle typer af motionscykler.

 

Det er utroligt let at finde din pris. Du går blot ind på vorescykelforsikring.dk, taster mærke, model og købstidspunkt. Herefter vælger du cykles værdi, og hvad du gerne vil dækkes for. Så har du din månedlige forsikringspris med samme via onlineberegneren på websitet.

 

I takt med cyklen bliver ældre falder forsikringssummen og dermed også præmien og selvrisikoen.  

 

 

Kan også gælde ved transport og rejser

En række tilvalg i forsikringen betyder, at forsikringen også kan dække under transport og rejser, hvis du ønsker det.

 

Du kan også vælge at medforsikre dine hjul, så de er dækket ved kørselsskader. I det hele taget er det dig, der bestemmer, hvordan din forsikring skal skrues sammen, så du kun betaler for det, du har behov for. 

 

Hvad hvis jeg opgraderer min cykel?

Hvis du sætter nye og dyrere komponenter på din cykel, uploader du blot kvitteringerne online og tilpasser din samlede forsikringssum.

 

Forsikringen er ikke en tillægsforsikring, men kan tegnes uafhængigt af dit eget forsikringsselskab, og den dækker brand, tyveri og kasko både ved træning og ved motionsløb.

 

Hvem står bag forsikringen?

Vorescykelforsikring.dk er en del af forsikringsselskabet Vejle Brand, som er et gensidigt selskab, der ejes og drives af de forsikrede. Derfor er vores vigtigste mål ikke at skabe profit, men at skabe tryghed for mennesker med et forsikringsbehov.

 

Prøv det selv på vorescykelforsikring.dk

Tilbage til oversigt