14. april 2015

Pressemeddelelse: Vejle Brand er klar til vækst

Vejle Brand er klar til vækst. Investere i moderne IT-løsninger og i et større assurandørkorps. Fortsat vil personlig betjening være det vigtigste for Vejle Brand.

Med en bundsolid økonomi i ryggen investerer det lokale forsikringsselskab i brugervenlige webløsninger og kundeservice
Forsikringsselskabet Vejle Brand kom ud af 2014 med et overskud på 3,7 mio. kr. efter skat. Egenkapitalen er nu på 172,9 mio. kr., hvilket er 3,9 gange mere end lovens krav.
Den daglige drift af selve forsikringsvirksomheden gav et underskud på 7,3 mio. kr. Resultatet er dog mere end 3 mio. kr. bedre end forventet i budgettet. Omsætningen er vokset med 1 mio. kr. i 2014, og målet er en endnu større vækst i de kommende år, så de voksende krav til driften kan finansieres.
Vejle Brand har som kundeejet forsikringsselskab ikke som overordnet mål at skabe et stort overskud, men derimod at sikre sine kunder de bedst mulige produkter til den bedst mulige pris.
Underskuddet på den primære forsikringsdrift i 2014 blev i øvrigt rigeligt opvejet af investeringsafkast på 10,7 mio. kr. – næsten 4 millioner kroner bedre end budgetteret.

Klare vækstmål

Vi ønsker ikke at spare os ud af udfordringerne, og derfor investerer vi i moderne it-løsninger og i et større assurandørkorps. Dette skal komme nuværende og kommende kunder til gavn, oplyser direktør Claus Lomholdt Poulsen.
Inden årets udgang ventes den moderniserede webside at være klar, hvor det bliver muligt at lave prisberegninger og online indberette skader samt andre brugervenlige services.
Den personlige betjening vil dog fortsat være et adelsmærke for Vejle Brand, og de nye tiltag er tænkt som et supplement her til.
Det styrkede assurandørkorps, fokus på billige privat- og erhvervsforsikringer samt den forbedrede tilgængelighed via nettet skal i løbet af de kommende år sikre en betydelig omsætningsvækst trods hård konkurrence på markedet.

Varmer op til jubilæum i 2016

Næste år bliver et festår for Vejle Brand. Forsikringsselskabet kan fejre 175 års jubilæum og er både et af Danmarks ældste forsikringsselskaber og et af områdets ældste virksomheder. Forberedelserne til det store jubilæumsår tager fart allerede i år.

Nøgletal

Årets resultat efter skat: 3,7 mio. kr.
Afkast af årets investeringer: 10,7 mio. kr.
Resultat af primær forsikringsdrift: - 7,3 mio. kr.
Vækst i præmier 1,6 %
Egenkapital: 172,9 mio. kr. – mere end 3,9 gange højere end lovens krav

FAKTA

Forsikringsselskabet Vejle Brand dækker det gamle Vejle Amt og enkelte tilstødende kommuner samt Vestfyn.
Selskabet har 24 medarbejdere og forsikrer ca. 9.000 husstande i området

For yderligere oplysninger: Adm. direktør Claus Lomholdt Poulsen, tlf. 75 82 62 88 eller clp@vejlebrand.dk

Tilbage
Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s