02. november 2023

Vejle Brand aftale klinger godt i indsamlingskassen til renovation af lokal legeplads

Forsikringsselskabet Vejle Brands noget-for-noget aftale med Ågårds Købmand har givet kontante resultater det sidste halve år.

Rigtig mange kunder hos Ågård Købmand har allerede bedt om et uforpligtende forsikringstilbud gennem Vejle Brand forsikring. Årsagen er, at Vejle Brand har indgået et samarbejde med Ågård Købmand, hvor forsikringsselskabet giver et tilskud til udviklingen af en lokal legeplads for hver købmandskunde, der beder om et forsikringstjek. 

 

Faktisk er det over sommeren blevet til hele kr. 10.200,- som Vejle Brand netop har overrakt på en check til en glad Ågård Købmand, som håber på endnu flere penge til legepladsen over de kommende måneder.

 

Nogle var lidt skeptiske i begyndelsen

- Vi synes, det er en rigtig god aftale med Vejle Brand forsikring. Vores kunder får et forsikringstjek, som måske kan give dem bedre og billigere forsikring, og samtidig støtter Vejle Brand os med et tilskud til udviklingen af vores lokale legeplads på Hørvænget. Det er simpelthen en ægte win-win for alle parter, siger Ågård Købmand, Heidi Knudsen og fortsætter:

 

- Nogle af vores kunder var måske lidt skeptiske i begyndelsen, men forsikringstilbuddet er jo helt uforpligtende, så hvis det ikke er godt nok, takker man jo bare nej. Så jeg håber, at endnu flere kunder siger ja tak til et forsikringstjek, så vi virkelig kan få lavet en god legeplads for alle børnene i området.

 

Vejle Brand er glade for den gode modtagelse i Ågård

Også hos Vejle Brand er der stor glæde for aftalen med Ågård Købmanden.

 

- Det er altid lidt spændende, hvordan sådan et specielt samarbejde kommer til at gå. Men jeg må sige, at jeg er overvældet over den gode modtagelse fra kunderne hos Ågård Købmanden, og det er rigtig flot, hvor mange der allerede har taget imod vores forsikringstilbud, siger en glad assurandør fra Vejle Brand, Thomas Vig Sode-Larsen.

Tilbage til oversigt