09. november 2023

Vejle Brand sponserer Aarhus Studenternes Volleyballklub

Vejle Brand har netop indgået en ”noget for noget” aftale med Aarhus Studenternes Volleyballklub, som modtager et tilskud til klubkassen hver gang et medlem beder om et forsikringstjek.

Sponsoraftalen med Aarhus Studenternes Volleyballklub (ASV) er en aftale, som alle får noget ud af. Medlemmerne hos ASV får et godt forsikringstilbud, klubben får penge i kassen og Vejle Brand forsikring kan måske få flere kunder.

 

- Vi er store tilhængere af sponsorater, som giver mening for alle. Og så sætter vi også stor pris på at kunne støtte lokale idrætsklubber og foreninger. Det er skønt at samarbejde med nogle, som virkelig brænder for at gøre en forskel for andre, siger Kent Forsum Sørensen, salgschef hos Vejle Brand.

 

Der er god brug for støtten

Pengene fra ”noget for noget” aftalen skal gå til klubkassen hos Aarhus Studenternes Volleyballklub.

 

- Vi er jo en masse frivillige ildsjæle, der arbejder for at klubben kan fungere. Og så er det skønt, når vi får en aftale, der ikke kræver så meget af os, men bare er med til at bidrage til, at det hele hænger sammen. Desuden får vores medlemmer også muligheden for at få en bedre forsikringsaftale end den, de har i forvejen. Så det er en win, win for alle, siger Lotte Seirup, der er kasserer hos ASV.

 

Er din forening også interesseret i en ”noget for noget” aftale?

Vejle Brand gør meget ud af, at foreningerne bliver aktive i forhold til sponsorater, så begge parter får mest ud af samarbejdet. Det er i den forbindelse, at ”noget for noget” konceptet er blevet født.

 

Skulle en ”Noget for Noget” aftale også være interessant for din forening, kan du læse mere om konceptet lige her:

 

https://bit.ly/noget-for-noget

Tilbage til oversigt