26. januar 2021

Vinterens våde og glatte vejr giver større risiko for ulykker

Det er vådt og mange gange også glat i det danske vintervejr, og det kan også betyde flere ulykker. Faktisk har hver femte dansker ikke en ulykkesforsikring, og det kan være en stor risiko at tage.

Det er ikke alle, som tænker på, at man kan blive hårdt økonomisk ramt af en ulykke, og ulykkesforsikringen giver netop en økonomisk tryghed, hvis uheldet skulle være ude.

 

- Vi har set eksempler på folk, som eksempelvis falder og slår hånden så alvorligt, at den aldrig kommer sig helt igen. Det kan lyde som en mindre ting, men for nogle kan det betyde, at de ikke kommer til at kunne lave det samme, som før ulykken. Og her kan det altså være helt afgørende for ens økonomi, at man har trygheden i en god ulykkesforsikring, siger skadeschef Bo Tind Harre fra Vejle Brand Forsikring.

 

Erstatning fra en méngrad på fem procent
Ulykkesforsikringen hjælper dig, hvis du er uheldig og aldrig kommer dig helt efter en ulykke. Det, som man også kalder varige mén. Så kan du få udbetalt erstatning efter, hvor stor din méngrad er.

 

Er du så uheldig, at din ulykke giver dig varige mén, kommer Vejle Brands ulykkesforsikring dig til undsætning med en erstatning, når din méngrad er på fem procent eller derover. En ekstra tryghed ved Vejle Brands ulykkesforsikring er, at erstatningen fordobles, hvis din méngrad bliver på 30% eller mere.

 

Vejle Brand dækker også behandlinger
Heldigvis er det langt fra alle, der får varige mén af en ulykke, og faktisk dækker din ulykkesforsikring også tandlæge, fysioterapi og kiropraktor, hvis du blot har brug for behandling efter din ulykke.

 

Kontakt mig om ulykkesforsikring

 

Du kan læse mere om vores ulykkesforsikring lige her.

Tilbage til oversigt