06. maj 2021

Motorstop med familien på bagsædet i Obergurgl

Dybt inde i hjertet af Østrig giver bilen pludselig op. Efter et par ynkelige puf, puf og et enkelt smæld, ser du angsten malet i børnenes ansigter over, hvad der nu skal ske...

I forvejen har det ikke været den bedste tur. En McDonalds burger tabt på bagsædet, kaffedryp på forsædet og en helt igennem styg kø ved München har ikke løftet feriestemingen til de helt store højder.

 

Du stiger ud af bilen. Det ryger bekymrende fra motorhjelmen, og solen står sveddryppende højt på himlen. Der er ikke et hus i sigte. En brunplettet ko kigger dovent på dig fra marksiden af vejen, og den er det eneste tegn på liv så langt øjet rækker.

 

For h…. Vi skulle alligevel havde valgt det sommerhus i Hvide Sande… Din kone stirrer på dig, og du ved, at du skal komme op med en plan hurtigt.

 

Billig vejhjælp hos Vejle Brand

Ved et smil fra guderne kommer du pludselig i tanke om, at du faktisk har forsikret dig med vejhjælp, da du tegnede din bilforsikring hos Vejle Brand.

 

Det kostede faktisk ikke ret meget ekstra, og et håb bliver tændt i mørket. Efter et hurtigt opkald til Dansk Autohjælp i Danmark, finder de hurtigt en partner i Østrig, og hjælpen er på vej.

 

Den flinke chauffør hjælper jer endda med transport til det nærmeste biludlejningsfirma, og efter et par timer er I videre mod sol of sommer i Italien.

 

Fakta

Med Vejle Brands bilforsikring kan du for kun kr. 420,- om året sikre dig med vejhjælp i Europa.

 

Du bliver dækket starthjælp på stedet, bugsering, videretransport af fører og passagerer samt hjælp ved sygdom eller tilskadekomst under kørslen.

 

Og så er både campingvognen og traileren også medforsikret i vejhjælpen.

 

Læs mere om Vejle Brands bilforsikring og vejhjælp lige her.

 

Og det er let at aftale en tid, hvor vi kan snakke med dig om forsikringer - naturligvis helt uforpligtende. Bare klik på boksen til højre.

Tilbage til oversigt