24. marts 2021

I tætsiddende lycra flyver du ud over styret…

Det første, du tænker, er, shit det går ondt. Det næste… Shit, det bliver dyrt. For du havde jo ikke tegnet en udvidet cykelkasko hos Vejle Brand.

Med dæk, der er smallere end en hønserøv, kommer du blæsende rundt i et sving med 50 km/t, hvor en ko kigger undrende til, da du rammer noget løssluppent grus i vejkanten og laver det mest spektakulære styrt i moderne cykelhistorie.

 

Fortumlet og godt forslået er det første, du får øje på din cykel. Eller rettere resterne af den. Carbonstellet er knækket, egerne på hjulene står ud til alle sider og styret ligner en Salvador Dali fortolkning af den lille havfrue.

 

Det er ikke din dag, og det gør seriøst ondt. Ikke kun på kroppen. Du kan allerede mærke, at pengepungen i særdeles store vanskeligheder.

 

F… hvordan forklarer du nu konen, at det kommer til at koste en halv arm at få cyklen i omdrejningshøjde igen. Og hvordan dælen får du den nye Dura Ace gruppe med i forhandlingen? Det er op ad bakke, det her…

 

Indboforsikringen dækker ikke hundedyre carbonlyn

Bekymringer står i kø. For du ved jo, at din almindelige indboforsikring ikke dækker. Bare du dog havde tænkt lidt i en udvidet cykelforsikring. For det skal der til, når man har en specialcykel, der koster det samme som en god brugt bil.

 

Hos Vejle Brand forstår vi dig og din dyre cykel, for vi kan godt selv finde på at krybe i tætsiddende lycra. Så måske skulle du bare have kontaktet os i første omgang. Hos os kan du nemlig vælge en udvidet cykelkasko som tilvalg til din indboforsikring.

 

Cykelforsikringen dækker både ved tyveri, når den er aflåst med en godkendt lås, kaskoskader sket ved sammenstød og styrt samt skader sket under transport af cyklen.

 

Vi glæder os til at høre fra dig og nørde i cykel sammen med dig.

 

Læs mere om Vejle Brands udvidede cykelforsikring her

Tilbage til oversigt