01. juli 2022

Alt for mange tænker ikke på en rejseforsikring før sommerferien

Det kan være en rigtig god ide at tegne en rejseforsikring, inden du tager på ferie.

Hvis du skulle være så uheldig at blive syg på din ferie, kan en rejseforsikring være en rigtig god og tryg hjælp. Den dækker både behandlingen og hjemtransport i EU samt i Norge, Island, Liechtenstein og Schweiz.

 

Når du har en indboforsikring hos Vejle Brand, er din husstand automatisk dækket på private ferierejser i de ovennævnte lande. Derfor kan du trygt rejse, da du har en god basisdækning

 

Et godt råd er også at huske dit blå sygesikringskort til rejsen, og husk at tjekke, at det ikke er udløbet inden, du tager afsted.

 

Hvad er du dækket for?

Forsikringen dækker hjemtransport samt eventuel egenbetaling ved læge/hospital på rejser inden for Europa samt i Norge, Island, Liechtenstein og Schweiz. Derudover dækker den eksempelvis også bagageforsinkelse.

 

Rejseforsikringen indeholder ikke automatisk resten af verden eller en afbestillingsforsikring. Dette er tilvalg til forsikringen, som du skal huske at få med, hvis du gerne vil dækkes for dette.

 

Corona spiller stadig en rolle

Der er stadig lande med restriktioner, hvis du bliver syg med corona på ferien. Derfor kan du være i risiko for selv at skulle dække dine omkostninger til eksempelvis en ny ud- eller hjemrejse, hvis du er så uheldig at blive smittet på ferien – eller bliver syg inden du skal rejse.

 

Selvom vi i Danmark har et lidt afslappet forhold til corona i øjeblikket, er der stadig stor fokus på det i mange andre lande.  Så skulle du være uheldig, kan en rejseforsikring spare dig for mange penge, ligesom det giver dig en god tryghed, så du ikke skal bekymre dig.

 

Kontakt os blot for et godt tilbud. Vi skal nemlig ikke tjene penge på vores kunder. Vi skal bare sørge for, at du er rigtig godt dækket ind til den bedst mulige pris.

 

Læs mere om vores rejseforsikring her.

Tilbage til oversigt