01. december 2021

Dækker skolens forsikring, hvis dit barn falder og kommer til skade i skoletiden?

Mange tror, at børnene af dækket af skolens forsikring, hvis de kommer til skade i skoletiden, men det passer desværre ikke.

Det er blevet koldt. Så koldt, at det kan være glat for både dig og dine børn. Og derfor er vintertiden højsæson for faldulykker. Men hvordan er det lige med forsikringen i skolen. Dækker skolens forsikring, hvis dit barn glider i sneen og kommer til skade ved en faldulykke i skolegården?

 

Skolens forsikring dækker faktisk kun, hvis skolen har lavet en fejl, eller har forsømt vedligehold eller lignende. Nogle tror også, at deres børn er dækket af deres indboforsikring. En indboforsikring er en tingsforsikring, dvs. den dækker skader ved eksempelvis brand og tyveri. En indboforsikring omfatter således ikke, hvis man selv kommer til skade.

 

Derfor er det en rigtig god ide at sikre dig, at dine børn er dækket af en ulykkesforsikring. Faktisk mener vi, at ulykkesforsikringen er én af de vigtigste forsikringer at have.

 

Hvad dækker en ulykkesforsikring til dit barn hos Vejle Brand?
Ulykkesforsikringen hjælper, hvis dit barn er uheldig og aldrig kommer sig helt efter en ulykke. Så kan I få udbetalt erstatning, hvis méngraden 5% eller mere. Størrelsen af erstatningen er bestemt efter, hvor højt et beløb, forsikringen lyder på.

 

Forsikringen dækker blandt andet invaliditet, tandskader, behandlingsudgifter og ødelagte beklædningsgenstande. Og hos Vejle Brand fordobler vi erstatningen, hvis barnets méngrad er 30% eller mere.

 

Børneulykkesforsikringen hos Vejle Brand indeholder udover den almindelige dækning også en unik børneforsikring, som hedder AP Børnedækning. Dækningen omfatter dækning ved kritisk sygdom og mén som følge af sygdom. Derfor er dit barn særligt godt dækket hos Vejle Brand.

 

Læs mere om vores ulykkesforsikring lige her.

Tilbage til oversigt