02. marts 2017

Velkommen til Vejle Messe 2017

I weekenden d. 4.-5. marts byder Vejle Brand velkommen på Forbruger- og Boligmessen 2017, der afholdes i DGI Huset Vejle.
Messen har åben lørdag og søndag - begge dage mellem kl. 10-16

Der er masser af spændende oplevelser for både store og små, når der i weeeken d. 4.-5. mart åbnes op for årets Forbruger- og Boligmesse i DGI Huset Vejle.

Kigger du forbi messen, er du garanteret inspiration inden for byggeri, VVS, rådgivning samt gaver, sundhed og velvære. Der er kort sagt noget for enhver smag.

Tag familien med og bliv underholdt og deltag i konkurrencer, få smagsprøver og mulighed for at gøre en god handel.

Info omkring Vejle Forbruger- og Boligmesse 2017

Adresse: DGI-Huset Vejle, Vestre Engvej 57, 7100 Vejle.

Åbningstider: lørdag den 4. marts 2017, søndag den 5. marts 2017
Begge dage er åbent for publikum fra kl. 10:00 – 16:00.

Indgang: Der er indgang til messen via INDGANG VEST.

Parkering: Der er gode parkeringsforhold omkring hallerne. Parkering er gratis. Der kan parkeres ved indgang VEST op på P-området på modsatte side af hallen (NORD). Følg skiltene.

Entré: Entré 50 kr. eller gratis mod forevisning af gæstekort. Der tages imod Dankort ved indgangen. Gæstekort kan hentes gratis i udstillernes butikker samt i lokale dagligvarebutikker og tankstationer, en måned før messens start.

Hæveautomater: Der er ingen kontantautomater i hallerne og der kan derfor ikke hæves penge. I det omfang det er relevant, tager enkelte udstillere imod Dankort og MobilePay

Vi håber på en rigtig god messe med masser af besøgende - derfor vil vi gerne give alle mulighed for at deltage. Du skal derfor for printe dette gæstekort og aflevere ved indgangen, så kan du deltage kvit og frit. Ta' familien med - husk at printe ét gæstekort pr. person.

Vi ses!

 

Hent dit gæstekort her >>

Tilbage
Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s