24. august 2015

Unge og forsikring

Mange unge fravælger at tegne forsikringer, når de flytter hjemmefra. Det kan have store økonomiske konsekvenser.

I denne tid flytter en masse unge mennesker hjemmefra. Mange af dem står uden en forsikring til at hjælpe i forbindelse med tyveri eller brand. Endvidere står de uden en ansvarsforsikring, der dækker, hvis de er skyld i skader på andre, og det kan blive dyrt.

I Vejle Brand er unge under 21 år dækket, hvis deres forældre har en indboforsikring hos os, mens resten kan stå uden dækning, hvis deres ting bliver stjålet, ødelagt i brand eller hvis de gøres erstatningsansvarlige for skader på andre.

Undersøgelser viser at en tredjedel af alle unde mellem 21 til 24 årige vælger indboforsikringen fra pga. stramme budgetter, men de er ikke klar over, hvilke vidtrækkende økonomiske konsekvenser det kan have, hvis uheldet er ude.

Hvis man f.eks. kører en fodgænger ned med sin cykel, og vedkommende får en skade, der kræver behandling eller i værste fald giver varigt mén, kan erstatningen komme til at koste rigtig mange penge. Det er derfor en god idé at tegne en indboforsikring. Hos Vejle Brand er der ingen forskel på, om du er ung eller gammel – prisen og dækningen er den samme.

En indboforsikring hos Vejle Brand dækker følgende:

  • Dit indbo ved tyveri, indbrud eller vandskade
  • En ansvarsforsikring, hvis du forvolder skade på andre eller deres ting
  • Retshjælp - økonomisk hjælp, hvis andre rejser erstatningskrav mod dig
  • Rejsegods - når du har dit indbo med på ferie

Ulykkesforsikring

Det kan endvidere være en god idé at tegne en ulykkesforsikring, da man derved at dækket, hvis man selv kommer til skade. Unge er dækket indtil det fyldte 18. år, hvis deres forældre har tegnet en børneulykkesforsikring i Vejle Brand, men herefter skal man selv have tegnet en.

En ulykkesforsikring hos Vejle Brand dækker følgende:

  • Hvis du eksempelvis kommer alvorligt til skade, når du dyrker sport.
  • Hvis du kommer alvorligt til skade ved andre ulykker eksempelvis færdselsuheld.

Husk rejseforsikringen

Man er dækket af din ansvarsforsikring og det blå kort, når man rejser inden for EU. Hvis man rejser uden for EU eller tager på skiferie eller andre aktive ferier, skal man have en rejseforsikring. Læs mere om det blå kort her.

En rejseforsikring i Vejle Brand dækker følgende:

  • Dækker dig ved sygdom og hjemtransport hvis du bliver syg i udlandet.
  • Husk dit gule kort dækker kun i Danmark. Med det blå kort, skal du selv betale noget af regningen, hvis du bliver syg i udlandet.

Kontakt os her eller ring til os på 75 82 62 88 - vi er klar til at hjælpe dig.

Tilbage
Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s