08. marts 2017

Sidste chance for at købe ny ejerskifteforsikring hvis du var kunde hos Husejernes Forsikring

Det gik ud over rigtig mange danskere, da Husejernes Forsikringsagentur gik konkurs. Mange stod nu tilbage uden en ejerskifteforsikring. Var du en af dem - så er det snart sidste chance for at købe en ny i et andet selskab. Har du haft skader? Så skal disse også anmeldes senest den 31. marts 2017.

Var du kunde hos Husejernes Forsikringsagentur/Gable Insurance, da de gik konkurs?
Så er fredag den 31. marts 2017 sidste chance for at købe en ny ejerskifteforsikring hos et andet selskab. Eventuelle skader skal også være anmeldt senest den 31. marts 2017, og det skal ske til Topdanmark Forsikring. Forsikring & Pension, brancheorganisationen for forsikringsselskaber i Danmark, har d. 8. marts 2017 udsendt en pressemeddelelse omkring dette.

Normalt kan du kun købe en ejerskifteforsikring i forbindelse med, at du køber et hus. Men husejere med en ejerskifteforsikring hos det konkursramte Gable Insurance købt via Husejernes Forsikringsagentur fik i forbindelse med konkursen en ekstraordinær mulighed for at købe en ny ejerskifteforsikring i andre forsikringsselskaber i Danmark.

Der er helt præcist tale om en erstatningsforsikring, som dækker samlet fem år fra overtagelsen af huset. Det er dog ikke alle forsikringsselskaber, der sælger ejerskifteforsikringer og dermed heller ikke det nye produkt.

- Branchen har helt ekstraordinært besluttet at hjælpe de nødstedte danske ejerskifteforsikringskunder i det konkursramte liechtensteinske Gable Insurance. Det gør vi, fordi et udenlandsk selskab med tvivlsomme salgsmetoder har lokket omkring 26.000 danske husejere til at købe billige forsikringer og derefter ladet dem i stikken, siger Torben Weiss Garne, underdirektør i Forsikring & Pension.

Han påpeger også, at den danske forsikringsbranche tager skarpt afstand fra de salgsmetoder, som Husejernes Forsikringsagentur/Gable Insurance har brugt.

 

Nyhed pr. 01.12.2016: "Hjælp til kunderne i Husejernes Forsikringsagentur"

Tilbage
Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s