31. august 2015

Ulykkesforsikring - skal du tegne en til dit barn?

Er dit barn dækket af en forsikring? Er det en god idé at tegne en forsikring?

Nu hvor børnene er godt i gang med skole eller børnehave efter sommerferien, kan det være en god idé at undersøge om, man har tegnet de forsikringer, man skal, så ens barn er dækket bedst muligt.

Mange forældre tror, at deres barn er dækket gennem indboforsikringen, eller at skolen/institutionen har en forsikring, der dækker, hvis deres barn kommer til skade på skolens/institutionens legeplads eller under en fodboldkamp i skolegården. Dette betyder, at mange glemmer at forsikre deres barn.

Indboforsikringen dækker kun familiens indbo samt erstatningsansvaret, hvis et barn f.eks. er skyld i, at andre kommer til skade eller ødelægger andres ting. Indboforsikringen dækker således ikke, hvis barnet kommer til skade. Læs mere om børns erstatningsansvar her.

Skolerne og institutionerne har ikke længere en forsikring, der dækker børnene, hvorfor det er forældrene selv, der skal sørge for at forsikre deres barn/børn.

Hvis et barn kommer til skade i skolen/institutionen eller i fritiden, hjælper det offentlige. De betaler bl.a. de væsentligste udgifter til behandling og til hjælpemidler, men hvis dit barn skal sikres bedre, skal du overveje at tegne en børneulykkesforsikring.

Det vigtigste ved en børneulykkesforsikring er, at den dækker varigt mén, da varige mén hos et barn, kan betyde ekstra udgifter og belastninger for familien. En børneulykkesforsikring kan således give et økonomisk råderum, hvis dit barn kommer til skade.

Her kan du se, hvad Vejle Brands børneulykkesforsikring dækker, som det offentlige ikke gør:

  • Behandlinger hos kiropraktor eller fysioterapeut ved ulykker uden mén.
  • Økonomisk erstatning ved varige mén.
  • Dobbelt erstatning ved en méngrad over 30 procent.
  • Udgifter til tandpleje som følge af ulykken efter barnet er udvokset. Dvs. at Vejle Brand dækker behandlingsudgifter ved en tandskade efter barnet er fyldt 18 år - færdigbehandling skal dog være afsluttet inden den tilskadekomnes fyldte 25. år.
  • Begravelseshjælp på 28.000 kr. i tilfælde af dødsfald som følge af et ulykkestilfælde.

Hos Vejle Brand er spædbørn gratis dækket af forældrenes ulykkesforsikring frem til barnet fylder 2 år. Du kan kontakte os, når familieforøgelsen har fundet sted, så barnet kan blive skrevet på forsikringen.
Efter barnet er fyldt 2 år, skal der tegnes en børneulykkesforsikring, hvis man ønsker at sikre sit barn bedre.

Du kan kontakte os her eller på 75 82 62 88, hvis du vil vide mere.

Tilbage
Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s