Noget for noget

Vejle Brand g/s er et lokalt forankret forsikringsselskab. Vi samarbejder med en lang række foreninger, klubber og hjælper til at støtte lokale aktiviteter. Vi synes nemlig, det er naturligt, at vi også bidrager til at fastholde aktiviteter i lokalsamfundene, og på den måde er med til at støtte, dér hvor vores kunder har deres daglige aktiviteter i form af sport og andre fritidsinteresser.

 

Derfor gør vi også en ekstra stor indsats for at støtte lokalt - bl.a. ved tiltag som vores "noget for noget"-koncept. Vi har allerede i dag et solidt samarbejde med en række spændende foreninger i vores dækningsområde. Men vi er altid på udkig efter flere foreninger, som kan se fordelene i at samarbejde med det lokale forsikringsselskab.

 

Vi vil rigtig gerne støtte jeres lokale forening med nye spillerdragter, tilskud til klubkassen, bidrag til sommerfesten eller andre foreningsmæssige tiltag, og vi kræver ikke særlig meget retur. Samarbejdet går nemlig i alt sin enkelthed ud på, at medlemmerne i foreningen booker et forsikringsmøde med os, og så kvitterer vi med et tilskud til klubben. Det er da nemt!

 

Vil du høre mere om vores foreningskoncept "Noget for noget", og hvordan vi kan starte et samarbejde med netop din lokale forening?
Så udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 

Læs mere i vores persondatapolitik
For at forhindre spam indsendelser skal du udfylde feltet