30. maj 2023

Undgå at din sommerferie ender i et økonomisk mareridt

Juni og juli er store rejsemåneder, men hvordan er det lige med forsikringen – er det ikke noget med, at det er en god ide at have en rejseforsikring?

Jo, det er en rigtig god ide at have en rejseforsikring. Især hvis du og din familie skal rejse uden for landets grænser i sommerferien.

 

I langt de fleste tilfælde går alting heldigvis godt på sommerferien, men hvis uheldet er ude, kan det blive en særdeles dyr affære, hvis I ikke har styr på rejseforsikringen.

 

Som forsikringsselskab hører vi ofte om de ferier, hvor det går galt, og det kan ende med at blive meget dyrt. Det kan f.eks. skyldes uheld, sygdom eller tyveri på ferien, og så er det virkelig ærgerligt, hvis I ikke har en god rejseforsikring som dækker.

 

Hvis I har en indboforsikring hos Vejle Brand, har I også en rejseforsikring

Den gode nyhed er, at I har en rejseforsikring allerede, hvis I har en indboforsikring hos Vejle Brand. Den dækker på private ferierejser inden for EU samt i Norge, Island, Liechtenstein, Schweiz og Storbritannien. 

 

Rejseforsikringen dækker hjemtransport, læge og hospital ved uheld og sygdom. Desuden dækker den også ved baggageforsinkelse. Dermed har I en god grunddækning, som betyder, at I kan rejse med ro i sindet.

 

Hvis I gerne vil have en afbestillingsforsikring også, er det også muligt. Den kan I tilvælge til jeres indbo-rejseforsikring.

 

En udvidet rejseforsikring dækker også uden for EU

Går jeres rejse uden for EU, er det ikke nok med en basisdækning. Her kan I vælge at få en udvidet rejseforsikring.

 

Samtidig dækker den udvidede rejseforsikring jer endnu bedre. Endda også hvis I holder ferie i Danmark, hvor I f.eks. kan få en erstatningsrejse, hvis jeres ferie bliver ødelagt at sygdom.

 

I det hele taget kan det godt være lidt svært at gennemskue, hvad de konkrete rejseforsikringer dækker. Derfor er det altid en rigtig god ide at kontakte dit forsikringsselskab, inden du tager på ferie, for at få helt styr på dækningen.

 

Vi er altid klar online eller på telefonerne, hvis du har spørgsmål i forbindelse med din rejsedækning.

 

Bare skriv eller ring til os, så vil vi gerne være med til at sikre, at I kan tage på ferie med ro i sindet.

Tilbage til oversigt