27. maj 2021

Stråhatten på og fødderne godt op i hængekøjen

Sommerhuset får dig ned i gear. Det er ren balsam for sjælen, når ungerne er med på stranden og bader i vandet langt væk fra deres telefoner og computere.

Hyggen spreder sig hurtigt over hele familien, når I kommer til jeres skønne sommerhus. Det er den rene idyl, når dagligdagspligter som at lægge tøj sammen, støvsuge og rydde op ryger helt i baggrunden. I sommerhuset er det bare ren afslapning for alle.

 

Et sommerhus er superfedt. Og i disse år er boligmarkedet for sommerhuset glohedt. Det har sjældent været så populært at købe en fritidsbolig.

 

Hvis du er så heldig at have et skønt sommerhus, er det en rigtig god ide at tegne en god og dækkende sommerhusforsikring. Langt de fleste er kun i sommerhuset en gang imellem, og det betyder at selv små skader kan vokse sig større, hvis de ikke opdages i tide.

 

Det er vigtigt med en god forsikring

Med en god sommerhusforsikring hos Vejle Brand kan du sove roligt. Her skal du ikke bekymre dig om økonomiske tab i tilfælde af brand, storm, vand eller andre skader på dit sommerhus.

 

Du kan også forsikre indboet, for faktisk er sommerhusforsikringen hos Vejle Brand en kombineret forsikring, hvor du selv vælger, om du kun vil forsikre selve sommerhuset, eller om du også vil forsikre indboet.

 

Hos Vejle Brand er sommerhusforsikringen opbygget af moduler, som du selv kan sammensætte, så du kan få den helt rigtige forsikring, der dækker lige netop dit behov.

 

Så kan både du og familien smække benene op og nyde ferierne uden nogen form for bekymring.

 

Kontakt os meget gerne for en uforpligtende snak.

 

Book blot dit møde enkelt og let i boksen til højre.  

Tilbage til oversigt