08. august 2023

Selv et forsikringsselskab kan komme galt afsted

To af Vejle Brands medarbejdere fik sig en ubehagelig overraskelse under stormen, da deres bil fik en knap så kærlig hilsen på parkeringspladsen.

Selvom man arbejder ved et forsikringsselskab og er rimelig fornuftig i forhold til at tage risici i hverdagen, kan det alligevel gå galt, når naturen raser.

 

- Jeg må indrømme, at jeg ikke lige tænkte over, at jeg parkerede tæt på et træ i det kraftige blæsevejr, og det er jo lidt tragikomisk, at vi i går advarede vores kunder imod den samme storm, så de kunne være opmærksomme, siger salgschef Kent Forsum Sørensen fra Vejle Brand.

 

Kun materiel skade

To biler blev ramt på parkeringspladsen, da grenene på et stort træ måtte give op overfor stormen. Ingen kom heldigvis til skade, men det betød buler i bilen til de to forsikringsmedarbejdere, som begge arbejder hos Vejle Brand forsikring.

 

- Nu er vi jo godt forsikret, og hos Vejle Brand er der ingen selvrisiko på nedfaldne genstande, hvis man har tegnet en udvidet kaskoforsikring. Men det er jo træls med buler i bilerne alligevel og alt det bøvl, det giver med at få det lavet, siger Kent Forsum Sørensen.

 

Pas på derude

Stormen raser stadig udenfor, så opfordringen fra Vejle Brand forsikring er, at kunderne fortsat er opmærksomme. Nu med tilføjelsen om, at forsikringsselskabets medarbejder selvfølgelig også skal lytte til advarslen.

 

Tilbage til oversigt