28. marts 2022

Ny sponsoraftale med Bredballe Idrætsforening

Vejle Brand har indgået en ”noget for noget” sponsoraftale med Bredballe Idrætsforening, som både betyder sponsering og potentielt flere kroner i klubkassen.

Nu kan medlemmerne i Bredballe Idrætsforening, som ligger nordøst for Vejle, også være med til at skaffe penge til klubkassen blot ved at få et tilbud på deres forsikringer.

 

- For os i BIF betyder det rigtig meget, at vi kan skaffe penge til den drift, vi har i det daglige. Blandt andet for at skaffe nye redskaber og endnu bedre forhold for vores medlemmer. Og her er aftalen med Vejle Brand forsikring rigtig god, fordi den giver mulighed for, at vi kan få endnu flere penge i klubkassen,” siger sponsoransvarlig Carsten Døhr.

 

 

Det enkelte medlem kan give op til 600 kr. ekstra i klubkassen

Sponsoraftalen med foreningen går ud på, at når et medlem modtager et forsikringstilbud fra Vejle Brand, får idrætsforeningen 300 kr. til klubkassen. Skulle tilbuddet være så godt, at medlemmet ender med at tegne en forsikring, støtter Vejle Brand forsikring idrætsforeningen med yderligere 300 kr.

 

- Vi er utroligt glade for, at Bredballe Idrætsforening gerne vil være en del af vores "Noget for noget" sponsoraftale, hvor vi aftalen giver værdi for både os og foreningen. Og vi glæder os rigtig meget til samarbejdet, siger Kent Forsum Sørensen fra Vejle Brand forsikring.  

 

Der er cirka 2100 medlemmer i Bredballe Idrætsforening, og der er masser af idrætsgrene som fodbold, badminton, håndbold, cykling og skydebaner.

 

Senest er foreningen blevet udvidet med tre padelbaner, og udviklingen stopper ikke her. Vejle Byråd har nemlig afsat en tocifret millionbeløb til et større udbygning af Hældagerhallen, fordi at området omkring vokser og vokser med mange nye tilflyttere.

Tilbage til oversigt