04. februar 2022

Noget for noget samarbejde giver pote hos lokal fodboldklub i Vejle

Den første check på kr. 12.000 er lige havnet hos Vejle FC, og den er et resultat af det tætte samarbejde med Vejle Brand forsikring.

Sidst i januar kunne Vejle FC lægge kr. 12.000 ekstra i klubkassen på grund af en fordelagtig ”Noget for noget” aftale med Vejle Brand forsikring.

 

I al sin enkelthed går ”Noget for noget” aftalen ud på, at alle får noget ud af samarbejdet. Både Vejle FC, medlemmerne og Vejle Brand forsikring. Og det har vist sig at være succesfuldt.

 

- For os i Vejle FC er det væsentligt at understrege at ”Noget for noget” aftalen mellem os og Vejle Brand er baseret på frivillighed. Og da der også er noget i aftalen for vores medlemmer, er den blevet taget rigtig godt imod, og det er vi rigtig glade for, for det gavner vores klubkasse, siger Allan Iversen, der er sponsoransvarlig for Vejle FC.

 

Hvad går ”Noget for noget aftalen ud på?

Noget for noget aftalen får i al sin enkelhed ud på, at Vejle Brand tilbyder fodboldklubbens medlemmer at få deres forsikringer gået igennem.

 

For hvert af Vejle FC’s medlemmer, der tager imod et forsikringstilbud, støtter Vejle Brand klubben med kr. 300. Er tilbuddet så godt, at det enkelte medlem af Vejle FC ender med at tegne en forsikring, støtter Vejle Brand klubben med yderligere 300 kr.

 

- Det er jo helt fantastisk, at aftalen på bare et halvt år nu har givet os kr. 12.000 ekstra i klubkassen, som vi sagtens kan bruge til trøjer, bolde og meget mere. For i en mindre klub som vores, betyder ekstra økonomi, at vi kan gøre flere af de ting, som vi gerne vil, siger Allan Iversen.

 

Hos Vejle Brand er der også glæde over aftalen

- Vi vil gerne støtte det lokale klubliv og alle de ildsjæle, som hver eneste uge knokler for deres lokale klub. Til gengæld vil vi selvfølgelig også gerne have flere kunder, og på den måde kan vi hjælpe hinanden. Men det skal naturligvis ske helt af frivillighedens og markedskræfternes vej, siger Kent Forsum Sørensen, der er salgschef hos Vejle Brand.

 

”Noget for noget” samarbejdsaftalen mellem Vejle FC og Vejle Brand forsikring har indtil videre eksisteret siden sommeren 2021.

 

Tilbage til oversigt