26. august 2022

Mød Mikkel, ny finanselev hos Vejle Brand

Mikkel tror på, at en uddannelse inden for forsikringsverdenen giver ham spændende karrieremuligheder i fremtiden.

Mikkel Bjerg Rahbek, der er 25 år, er lige begyndt som finanselev hos Vejle Brand, og han glæder sig til at komme endnu mere i gang med opgaverne.

 

”Jeg er lige begyndt, så det hele er meget nyt. Men jeg synes, det er spændende, og jeg tror, at jeg endelig har fundet den rigtige hylde”, fortæller Mikkel.

 

Tidligere har Mikkel arbejdet som ufaglært medarbejder på fabrik, inden han begyndte at læse videre inden for IT til datafagtekniker.

 

”Det gik op for mig, at IT-området ikke lige var mig, så jeg begyndte lidt sent på EUX uddannelsen hos Campus Vejle i forhold til mine medstuderende”, siger Mikkel og fortsætter:

 

”Da vi var tæt på at blive færdige, hørte jeg, at Vejle Brand gerne ville invitere nogle studerende til at høre mere om forsikringsbranchen. Det tog jeg imod, og under mødet fik jeg et rigtig godt indtryk af Vejle Brand. Så derfor valgte jeg at søge stillingen som finanselev”.

 

God stemning og karrieremuligheder

En af de ting, som Mikkel hæftede sig ved i mødet med Vejle Brand var de karrieremuligheder, der findes inden for forsikringsbranchen.

 

”Man kan jo komme til at arbejde som assurandør eller skadesbehandler, og man kan jo også gå i en helt anden retning og udvikle sig inden for lignende jobs i finansområdet. I det hele taget er der mange muligheder med en finansuddannelse, og det tror jeg, er en stor styrke, når jeg kigger fremad. Så låser jeg mig ikke alt for fast”, siger Mikkel.

 

Mikkel glæder sig til at komme endnu mere i gang med kundekontakten, og så nyder han den familiære stemning hos Vejle Brand.

 

”Der er en rigtig god stemning og afslappet kultur her, og det synes jeg rigtig godt om. Det virker som en stor familie indtil videre, og jeg er blevet taget rigtig godt imod. Lige nu glæder jeg mig nok mest til at få lært noget mere, så jeg kan komme i gang med kundekontakten”, siger Mikkel.

 

Tilbage til oversigt