29. august 2022

Mød Frederik, ny finanselev hos Vejle Brand

Planen var egentlig at studere videre, men efter et møde hos Vejle Brand, ændrede prioriteterne for Frederik sig.

Frederik Lippert er nyuddannet handelsstudent, 19 år gammel og lige begyndt som finanselev hos Vejle Brand, men egentlig lå det i kortene, at han ville læse videre.  

 

”Hvis du havde spurgt mig for et par måneder siden, ville jeg nok have svaret, at jeg gerne ville være ejendomsmægler, men så var det jo, at jeg blev inviteret til et møde hos Vejle Brand igennem Campus”, siger Frederik.

 

Frederik har altid været interesseret i finansområdet, men bankverdenen virkede for kedelig og derfor var det ejendomsmæglerområdet, som Frederik havde tænkt sig, skulle være hans fremtidige karriere.

 

”Jeg havde nok slet ikke tænkt på forsikringsbranchen. Det er nok sådan et område, som man let overser. Og der var heller ikke mange af mine medstuderende, som faktisk takkede ja til et møde med Vejle Brand. Det synes jeg er underligt, for det er jo et meget bredt område med masser af muligheder”, siger Frederik.

 

Får lov til en masse

En af de ting, som Frederik noterede sig i mødet med Vejle Brand var, at det var en mindre forsikringsvirksomhed, hvor der var masser af muligheder for at prøve de forskellige forsikringsområder af.

 

”Vejle Brand er jo et mindre forsikringsselskab i sammenligning med de store på markedet, men det ser jeg faktisk som en stor fordel i forhold til min finansuddannelse. Jeg er kun interesseret i at lære så meget som muligt, hvor jeg kan rotere rundt i de forskellige afdelinger, og det får jeg i den grad lov til her”, siger Frederik og fortsætter:

 

”Jeg er nok ikke lige sælgertypen, men jeg tænker, at skade og policearbejde er spændende. Så når jeg ser ud i fremtiden, kunne jeg godt forestille mig at ende som taksator eller assurandør”.

 

Frederik er kommet godt i gang med de første opgaver, og han er glad for den uformelle stemning.

 

”Det er ikke så stift i forsikringsbranchen, som man skulle tro. I hvert fald ikke hos Vejle Brand. Jeg kan virkelig godt lide, at vi driller hinanden lidt, og der er plads til humor”, siger han og fortsætter:

 

”Jeg synes, at der er en rigtig god stemning her, og mange af mine kollegaer har været her i mange år. Det tyder på, at det er en rigtig god arbejdsplads, og jeg glæder mig til at lære endnu flere at kende og komme endnu bedre i gang”, siger Frederik.

 

Tilbage til oversigt