12. maj 2022

Kom i biografen med vennerne, hvis du er frisk på at vise os din kørsel

Er du under 25 år og har din egen bil? Så er det lige dig, vi godt kunne tænke os at bruge som testpilot på et helt nyt forsikringskoncept, hvor du tillader os at registrere, hvordan du kører i trafikken.

Vi skal bruge 20-25 unge testpiloter, og det eneste, du skal gøre, er at køre rundt med en lille boks i juni og juli måned, som passer i bilens motorstik. Boksen påvirker ikke din bil, men den registrerer dit kørselsmønster

 

Som tak for hjælpen får du et gavekort til en biograftur for 4 med sodavand og popkorn.

 

Vi skal bruge dataene fra boksen til at få gode erfaringer med den unge målgruppes kørsel. Dataene forbliver anonyme, og vi bruger dem til at finjustere vores forsikringskoncept, som skal belønne dem, der kører godt.

 

Nogle af testpiloterne vil også blive inviteret til et gruppeinterview, hvor vi gerne vil spørge mere uddybende ind til jeres kørselsvaner.

 

Hvis du er interesseret i at være med, skal du bare sende en mail til Jesper inden 20. maj, som meget gerne vil høre fra dig her: jdc@vejlebrand.dk

 

Send blot dit navn, adresse, telefonnummer, dit registreringsnummer på bilen og din alder. Så hører du nærmere detaljere fra os, hvis du bliver udvalgt.

 

Tilbage til oversigt