07. juni 2022

Idrætsforening i Rask Mølle arbejder tæt sammen med Vejle Brand forsikring

Der er stor glæde i Rask Mølle & Omegns Idrætsforening, som nu kan modtage 12.300 kr. for deres ”noget for noget” aftale med Vejle Brand forsikring.

På trods af sidste års mange corona-aflysninger af arrangementer, er Rask Mølle & Omegns Idrætsforening alligevel lykkedes med at fortælle deres medlemmer om en aftale med Vejle Brand forsikring, der giver medlemmerne gode forsikringstilbud og klubben flere penge i kassen.

 

Resultatet er, at klubben nu kan få overrakt den første check på 12.300 kr. til deres Sankt Hans arrangement senere i juni måned.

 

- I klubben er vi rigtig glade for den aftale, som vi har med Vejle Brand forsikring. Vores medlemmer skal blot bede om en forsikringsgennemgang, og så får klubkassen 300 kr. uanset, om medlemmerne siger ja til tilbuddet. Og er tilbuddet så godt, at de siger ja tak, får vi endnu 300 kr. i kassen. Og det er altså en win-win for alle parter, siger Anja Andersen, der er formand for Rask Mølle & Omegns Idrætsforening.

 

Der er god brug for støtten

Pengene fra ”noget for noget” aftalen går til ekstra redskaber, drift og muligvis en fest for alle de frivillige medarbejdere, når der er råd til det.

 

- Vi er jo en masse ildsjæle, der arbejder for at klubben kan fungere. Og så er det skønt, når vi har en aftale, der ikke kræver så meget af os, men bare er med til at bidrage til, at det hele hænger sammen. Og så er medlemmerne også glade for muligheden for at få en bedre forsikringsaftale end den, de har i forvejen, siger Anja Andersen.

 

Assurandør Lars Østergaard glæder sig til at kunne overrække Vejle Brand checken på 12.300 kr. til Rask Mølle & Omegns Idrætsforening til deres Sankt Hans arrangement senere på måneden. 

 

Vejle Brand er glade for at kunne hjælpe

Også hos Vejle Brand er tilfredshed med aftalen for den lokale idrætsforening, der tilbyder fodbold, padel, tennis, floorball, badminton og gymnastik til beboerne i Rask Mølle.

 

- Det er altid skønt at samarbejde med nogle, som virkelig brænder for at gøre noget for andre. Derfor var vi for nylig også friske på at sponsorere dragter til deres gymnastikhold, så de kunne se professionelle ud, når de opviser og konkurrerer, siger Lars Østergaard, der er assurandør hos Vejle Brand Forsikring og fortsætter:

 

- Hos os arbejder vi meget med ”noget for noget” aftaler hos lokale idrætsklubber, hvor alle parter får noget ud af samarbejdet. Vi synes, det er en god forretningstankegang. Ikke fordi, vi skal tjene på vores forsikringer, fordi vi er et gensidigt selskab, men fordi, at jo flere forsikringer vi tegner for kunderne, jo bedre priser kan vi tilbyde til alle, der har forsikringer hos os.

 

Tilbage til oversigt