16. august 2023

Hjælp os med at finde et frygtindgydende navn til Frederik

Vi har forvildet os til at blive sponsorer for et wrestlingevent 1. september i Vejle midtby, men hvad der er endnu vildere er, at vores crazy finanselev Frederik tager kampen op som deltager i ringen.

De er gale, de er store og de smider hinanden rundt i ringen på spektakulær vis. Det er wrestling, som du sikkert har hørt om, og fredag 1. september går det løs i Vejle Midtby, hvor der kommer et stort event til Vejle, som Vejle Brand på underlig vis har rodet sig ind i at blive sponsorer for.

 

- Muligvis er vi lidt mere risikovillige end andre forsikringsselskaber. I hvert fald er vores finanselev klar på lidt af hvert. Med sine 55 veldisponerede kilo stiller han op som wrestler i superhelteoutfit. Frederik tager i den grad en for holdet, og det har jeg den dybeste respekt for, siger salgschef Kent Forsum Sørensen.

 

Frederik er klar til kamp

Selvom Frederik måske ikke syner af den traditionelt store wrestling kæmpe, er han ikke typen, der sætter sit lys under en skæppe. 

 

- Altså, jeg siger sjældent nej til noget. Og da slet ikke en udfordring fra den samling wrestling amatører. Min mor siger, at jeg altid har været naturlig stærk og modig, så jeg er slet ikke nervøs. De kan bare sende den største og bedste wrestler, de har, understreger Frederik, der som sagt er finanselv hos Vejle Brand og er fuldstændig uprøvet som wrestler.    

 

Konkurrence - hjælp Frederik med et godt wrestlernavn

Frederik har brug for et godt wrestlernavn, som kan være med til at give ham endnu mere selvtillid og afskrække modstanderne.

 

Derfor har Vejle Brand stillet en konkurrence med 3 x 2 biobilletter på højkant op til dem, der kommer med de bedste navneforslag til Frederiks wrestlernavn via Vejle Brands Facebook side.

 

- Jeg vil godt indrømme, at vi er lidt uprøvede inden for markedsføringen af wrestlere, men vi vil gøre vores bedste for at hjælpe Frederik godt på vej. Derfor håber vi på, at I kan hjælpe med finde et fedt og frygtindgydende navn til Frederik, siger Kent Forsum Sørensen.

 

Wrestling showet er gratis

Hvis du gerne vil se Frederik give de andre wrestlere tæv, sker det 1. september kl. 18 på Søndertorv i Vejle.

 

Det actionfyldte wrestlershow varer i 50 højspændte minutter, og det er ganske gratis, ligesom du kan møde Vejle Brand dernede, hvor du kan deltage i konkurrencen om endnu flere biografbilletter.

 

- Vi glæder os i hvert fald meget til showet hos Vejle Brand. I øvrigt - hvis du lige er blevet færdig med Campus og er interesseret i forsikringsverden, har vi muligvis en åben finanselev stilling fra 2. september. Du siger bare til, understreger Kent Forsum Sørensen.

 

Tilbage til oversigt