30. september 2021

Frivillige bakker op om købmanden i Nim, og det gør Vejle Brand også

Vejle Brand har netop lavet en ”Noget for noget” aftale med den lokale købmand i Nim.

Det er ikke altid let at være købmand i de små samfund. Det kan Danny Dam, der er daglig leder for Min Købmand i Nim, skrive under på.

 

Byen har knapt 750 indbyggere, og selvom der ikke er så stort et kundegrundlag, er det vigtigt for borgerne at have en lokal indkøbsmulighed. Særligt for de ældre.

 

- På trods af, at vi har god lokal opbakning, kan det godt være svært at drive en rentabel købmand, når man er i konkurrence med de store varehuse, siger Danny Dam.

 

Frivillige hjælper til

Borgerforeningen i Nim ejer bygningen, hvor Min Købmand lejer sig ind, og der er rigtig god lokal opbakning til forretningen. Faktisk er der fem lokale frivillige, der hver eneste uge hjælper til med at fylde varer op hos købmanden, så den bedre kan løbe rundt.

 

- Jeg rigtig glad for, at jeg kom i snak med Vejle Brand, der tilbød at vi kunne lave en lokal ”Noget for noget” aftale. Det synes jeg lød som en rigtig god ide. Både for mig som købmand og for mine kunder.

 

I praksis betyder ”Noget for noget” aftalen for Min Købmand i Nim, at Vejle Brand får lov til at stå i forretningen én gang om måneden, hvor kunderne kan møde forsikringsselskabet og få et godt tilbud på deres forsikringer.

 

Hver gang en kunde får et forsikringstilbud, giver Vejle Brand 300 kr. til købmanden, og hvis kunden accepterer tilbuddet, giver Vejle Brand yderligere 300 kr. Dermed er aftalen med til at støtte den fortsatte drift af Min Købmand i Nim.

 

- Jeg synes, det er en rigtig god aftale, som hjælper forretningen, og samtidig kan mine kunder risikere at få en bedre forsikring end den, de allerede har. Det er en fordel for alle parter, og derfor er det en rigtig god aftale for os alle, siger Danny Dam.

 

 

 

 

 

Tilbage til oversigt