04. september 2023

Finanselev Frederik snørede wrestlerne

De professionelle wrestlere havde så travlt med at slå på hinanden, at Vejle Brands finanselev kunne snuppe sejren foran næsen på dem i fredagens store wrestlingkamp på Søndertorv i Vejle.
Det er godt at være snu og vente med at gå wrestlingringen til sidste øjeblik, når alle de andre har brugt alle deres kræfter. Det må være læren, da Vejle Brands finanselev, Frederik snuppede wrestlingbæltet foran alle de andre wrestlere til sidst i kampens hede.

 

 

 

- Vi havde godt nok ikke regnet med at få Frederik med hjem i et stykke igen, efter han meldte sig frivilligt til at gå i wrestlingringen uden nogen som helst kamperfaring, siger salgschef Kent Forsum Sørensen for Vejle Brand og fortsætter:

 

- Det var et helt forrygende show, hvor vi ikke kunne undgå at være ydmyge og meget imponerede over den kampgejst som Frederik lagde for dagen. Desuden kom vi i snak med en hel masse mennesker på gade, som sagde ja tak til et forsikringstjek mod at få et gavekort på 200 kr. til City Vejle.

 

Du kan stadig nå at få et gavekort på 200 kr. til City Vejle

Wrestlingeventen i fredags var så stor en succes, at Vejle Brand har besluttet sig for at fortsætte tilbuddet med, at du kan få et gavekort på 200 kr. til City Vejle, hvis du siger ja tak til et forsikringstjek.

 

- Du har faktisk kun noget at vinde. Du får gavekortet under alle omstændigheder, også hvis du ikke siger ja til forsikringstilbuddet, men faktisk er der også stor sandsynlighed for, at vi kan tilbyde dig bedre forsikringer end dem, du har i dag. Så vi synes, at det er et virkelig godt tilbud til dig, siger Kent Forsum Sørensen.

 

Tilbuddet om gavekortet gælder inden 15. september, og du skal blot taste dine kontaktinfo i denne formular og huske at skrive ”City Vejle gavekort” i kommentaren. Så får du gavekortet lige så snart, at Vejle Brand har lavet tilbuddet til dig.

 

https://www.vejlebrand.dk/kontakt-os/book-et-mode-nu/

Tilbage til oversigt