Edisa Balesic - Advokatfuldmægtig

Email: eba@vejlebrand.dk
Direkte tlf.: 76409014
Jeg er uddannet Cand. Jur. fra Aarhus Universitet. Min teoretiske bagvedliggende viden kombineret med den praktiske erfaring inden for skadebehandling herunder blandt andet retshjælp hos et forsikringsselskab som Vejle Brand g/s giver mig de perfekte muligheder for at benytte det juridiske aspekt i daglig praksis. Jeg synes, det er tilfredsstillende at kunne kombinere det juridiske med skadebehandlingen.
Samtidig giver min baggrund som Cand. Jur. mig en solid viden i forhold til mit arbejde inden for Compliance, hvor jeg skal sætte mig ind i de regler og retningslinjer, Vejle Brand g/s som forsikringsselskab skal efterleve i henhold til dansk lovgivning.

Privat bor jeg sammen med min mand og vores datter i Urhøj, hvor jeg foruden familiens daglige gøremål får tiden til at gå med at nyde den omkringliggende natur - meget gerne kombineret med en rask løbetur.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s