Tina Morthorst - , Exam. assurandør: Kolding, Bjert, Sdr. Stenderup, Sjølund, Hejls, Gesten, Egtved.

Email: tmo@vejlebrand.dk
Direkte tlf.: 30367950
Det, der gør mig rigtig glad for mit arbejde ved Vejle Brand, er, at jeg kan være med til at give en positiv kundeoplevelse og skabe en god kemi samt et langvarigt samarbejde med kunderne. Jeg værdsætter det sociale i mit arbejde både, hvad angår mine kollegaer på hovedkonteret i Vejle samt at mødes med Vejle Brands kunder i deres hjem, hvor jeg med min brede erfaring fra forsikringsbranchen kan hjælpe med at gennemsigtiggøre de til tider snørklede forsikringsvilkår.

Jeg bor selv med min kæreste i hjertet af Kolding. Herfra har vi ikke langt til den dejlige natur i Marielundskoven, hvor jeg nyder at tage en løbetur eller udsigten til Koldinghus og Slotsøen. Stort set al min fritid foregår i stalden med mine to dejlige heste.

Som assurandør i Vejle Brand sælger jeg forsikringer og rådgiver kunderne i følgende områder: Kolding, Bjert, Sdr. Stenderup, Sjølund, Hejls, Gesten, Egtved.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s