Tina Gude - , Assurandør: Holsted, Vorbasse, Billund, Grindsted, Linknud, Hovborg, Hejnsvig, Sdr.Omme og Give

Email: tig@vejlebrand.dk
Direkte tlf.: 93634149
Jeg har over 20 års erfaring med rådgivning og salg af forsikringer til private, landbrug og erhvervskunder. Jeg har fornøjelsen af at møde kunderne enten i deres private hjem eller i deres virksomhed. Det er en stor glæde for mig at give kunderne den helt rigtige rådgivning og de rigtige forsikringer som passer lige præcist til deres behov.
Det er spændende at arbejde for Vejle Brand, som er et lokalt forsikringsselskab, som ved, hvad der rører sig i lokalområdet. Samtidig er der masse gode kollegaer og glade, der ligesom mig sætter kunden først.

Privat bor jeg sammen med min mand og vores to børn på en ejendom mellem Holsted og Hovborg, hvor vi passer vores heste samt dyrker vores jord.

Som assurandør i Forsikringsselskabet Vejle Brand sælger jeg forsikringer og rådgiver kunder i følgende områder: Vejen, Rødding, Føvling, Lintrup, Lunderskov, Vamdrup, Bække, Brørup, Holsted, Vorbasse, Billund, Grindsted, Lindknud, Hovborg, Hejnsvig, Sdr. Omme og Give
Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s