Lars Østergaard - , Assurandør: Tørring, Uldum, Vonge, Daugaard, Hedensted, Løsning, Juelsminde, Stouby, Barrit, Stenderup, Klovborg, Flemming, Hornsyld, Rask Mølle.

Email: rlo@vejlebrand.dk
Direkte tlf.: 24971487
Jeg er glad for det sociale i mit job som assurandør. Både sammen med de fantastiske kolleger på Vejle Brands hovedkontor i Vejle og især ved kundernes køkkenborde, hvor jeg hjælper dem med at få styr på forsikringerne.

Jeg har boet i Uldum hele mit liv, og det er ganske enkelt min by. Her er et rigt foreningsliv, hvor jeg også finder tid til bestyrelsesarbejde. Fritiden bruger jeg desuden på min gamle racercykel og på min endnu ældre bil – en Opel GT fra 1970, der har status af veteranbil.

Som assurandør i Vejle Brand sælger jeg forsikringer og rådgiver kunderne i følgende områder: Tørring, Uldum, Vonge, Daugaard, Hedensted, Løsning, Juelsminde, Stouby, Barrit, Stenderup, Klovborg, Flemming, Hornsyld, Rask Mølle.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s