Annette Vesterskov - , Exam. assurandør: Bogense, Morud, Harndrup, Brenderup, Asperup, Skamby, Søndersø, Veflinge, Vissenbjerg, Middelfart, Aarup, Nørre Aaby, Gelsted, Ejby, Assens, Glamsbjerg, Haarby, Ebberup, Tommerup, Otterup

Email: anv@vejlebrand.dk
Direkte tlf.: 24971486
Jeg brænder for at få kunderne til at føle sig trygge hos Vejle Brand. Det gør jeg ved at rådgive dem, så de ikke ser forsikringer som noget, der bare er indviklet og fyldt med paragraffer. Det handler om mennesker, og jeg nyder at være bindeled mellem kunderne og deres forsikringsselskab. Det er spændende at være en del af et selskab, der hele tiden udvikler sig.

Privat brænder jeg for mit hjem og min familie. Og for speedway. Jeg kører ikke selv, men har i næsten 20 år været leder af både amatør- og eliteafdelingen i Fjeldsted Speedway Klub og Team Fjeldsted ApS. Jeg bor i Middelfart - det er en by, der har det hele, og jeg er en aktiv del af det lokalsamfund, hvor mine kunder også er.

Som assurandør i Vejle Brand sælger jeg forsikringer og rådgiver kunderne i følgende områder: Bogense, Morud, Harndrup, Brenderup, Asperup, Skamby, Søndersø, Veflinge, Vissenbjerg, Middelfart, Aarup, Nørre Aaby, Gelsted, Ejby, Assens, Glamsbjerg, Haarby, Ebberup, Tommerup, Otterup.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s