Min Side er straks tilbage...

Min Side flytter lørdag den 23. november 2019


Policer

Har du spørgsmål til dine policer, så står vi klar til at hjælpe dig. Klik ind og udfyld på vores onlineformular på hjemmesiden, fortæl os hvilken police du har spørgsmål til, så ringer vi dig op.

Gå til kontaktformular

Find din lokale assurandør

Forsikringer er en tillidssag. Derfor er det også vigtigt, at du som kunde føler dig i trygge hænder. Vi værdsætter de gode relationer til vores kunder. Det er bl.a. også dérfor, at du altid har én fast kontaktperson, nemlig din lokale assurandør. Er du i tvivl om, hvem der er assurandør i lige netop dit lokalområde, så kan du se vores oversigt her

Se oversigt

Tilbud og spørgsmål til priser

Har du købt ny bil? Eller har sønnike fået kørekort og skal have sin første bil? Skal du flytte? Har I købt sommerhus eller måske endelig indfriet ønsket om en campingvogn til de mange kommende familieferier? Uanset hvordan dit behov har ændret sig, så kan din lokale assurandør altid give dig en skarp pris på de forsikringer, der matcher dine behov.

Find din lokale assurandør

Spørgsmål til dækninger

Det kan nogen gange være svært at overskue, hvordan man er dækket i de enkelte situationer. Det kan vores medarbejdere i policeafdelingen hjælpe dig med. Send os dine konkrete spørgsmål, så sørger vi for, at du bliver opdateret omkring dine dækninger.

Kontakt Vejle Brand online

Anmeld skader

Skulle uheldet være ude, så står vi klar til at hjælpe dig. Det eneste du skal gøre er at anmelde skaden online på vores hjemmeside. Klik ind på dette link og vælg den formular, som din skade hører ind under.

Anmeld din skade

Hold dig opdateret

Vil du gerne opdateres løbende omkring nye tiltag hos Vejle Brand og få et indblik i, hvad der rører sig i forsikringsbranchen generelt? Så klik ind og tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Tilmeld nyhedsbrev

Lad os ringe dig op

Er du i tvivl om, hvilken af ovenstående genveje du skal vælge? Så lad os ringe dig op.
Udfyld formularen nedenfor, så ringer vi til dig.

Oplysninger om dig
Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s
Nyhedsbrev