Stormberedskab hos Vejle Brand

I de senere år, har vi oplevet et voldsommere vejr i Danmark og eksperternes forudsigelser lyder på mere af det samme, i årene fremover. Mere vand og hårdere vejr med flere storme. Specielt i efterårs- og vintermånederne, kan Danmark blive ramt af kraftige blæsevejr. Disse lavtryk, bringer oftere vindstød af stormstyrke med sig og i den forbindelse oplever vi og vores kunder – jer, flere stormskader.

Uanset om man bor til leje, eller ejer sin ejendom, så kan en stormskade være en bekostelig affære, da der ofte er store følgeskader med i form af eks. Vandskader. Typisk kommer stormskader også i store ”bunker” da stormen typisk raserer et større område, hvilket betyder rigtigt mange skadesanmeldelser og længere sagsbehandlingstid. Hos Forsikringsselskabet Vejle Brand, gør vi vores ypperste for at være bedst muligt forberedt, derfor har vi også vores eget stormberedskab, således alle vores medarbejdere står klar til at yde jer assistance så snart alarmen lyder.

 

Hvad kan du selv gøre?

(Forebyggende)

  • Sørg for at alle løse genstande er sat væk eller forsvarligt fortøjet. Havetrampoliner, udendørsmøbler etc.
  • Luk porte, døre etc. så vinden ikke kan komme ”ind” og gribe fat i bygningskonstruktionen - en bygning der er lukket af, står meget bedre imod stormen.
  • Kør bilen i garagen, således den ikke står ubeskyttet mod nedfaldene grene, tagsten etc.
  • Hold dig opdateret om vejrsituationen fra myndighedernes side.
  • Bliv inden døre så længe stormen raser.
  • Kontakt dit forsikringsselskab med det samme du konstaterer en skade og lad os guide dig.

 

Hvis skaden alligevel er sket!

Er du så uheldig, at stormen har ødelagt større eller mindre dele af din ejendom og indbo, så fortvivl ikke. Vi er her for at hjælpe. Samtidig kan du hjælpe os (og dig selv) ved at gøre følgende, så din sag bliver afsluttet hurtigst muligt og du kan få genetableret det ødelagte.

  • Hurtigst muligt, efter stormen er drevet over og det er sikkert at bevæge sig rundt udenfor, så dan dig et overblik over skadens omfang. Noter hvad der er gået i stykker, hvad der evt. mangler og anmeld skaden online via Min Side. Eller kontakt så Vejle Brand, så vi kan komme ud og hjælpe.
  • Det er vigtigt at du ikke smider ødelagte ting ud, eller begynder at nedbryde beskadigede bygningsdele eller andet, før du har talt med os. Ved alle stormskader kommer der en taksator forbi og gennemgå skadens omfang sammen med dig. I den situation er det vigtigt, at vi kan danne os det fulde overblik, så du får den korrekte erstatning, du har krav på.


Akut hjælp

Har du fået alvorlige skader på bygningen, og er disse sket uden for vores åbningstid, så skal du have fat i én af vores dygtige samarbejdspartnere. Vi giver dig et overblik over de forskellige her.

Skadeserviceselskaber

SSG

Rykker hurtigt ud og håndterer skaderne, så de ikke forværres. De sørger for registrering, billeddokumentation, rapportering, udbedring, oprydning og kontakt til Vejle Brand.

7022 2377

Recover Nordic

Døgnet rundt hjælper de forsikringsselskaber og privatkunder, der offentlige, boligselskaber samt offshore med værdiredning, skadestop og genopbygning efter brand-, indbruds-, storm- og vandskader m.v.

70 100 888

Dansk Industri & Skadeservice

Yder gennem deres døgnvagt hurtig og professionel hjælp i forbindelse med enhver tænkelig opstået skade såsom brand og sodskader, vandskader i forbindelse med skybrud og rørsprængninger, hærværk og indbrud. 

7011 1214

Håndværksmestre

Tømrermester Lars Tovgaard
Dækker følgende områder: Vejle, Jelling, Horsens, Hedensted, Løsning, Egtved og Grindsted. 

Tlf. 2046 0729

Tømrermester Jens Kristian Mikkelsen
Dækker følgende områder: Sdr. Omme, Billund og Grindsted.

Tlf. 2081 3554

Tømrermester Leif Sønderup
Han tager opgaver i følgende områder: Børkop, Fredericia, Kolding, Middelfart og Fyn.

Tlf. 2887 3100

Tømrermester Søren Eslund
Dækker følgende områder: Juelsminde, Horsens og Brædstrup. 

Tlf. 2191 5129

 

Sådan anmelder du en stormskade - nemt og hurtigt!

Er du så uheldig, at stormen har fået fat i dit hus og har forårsaget skader. Så skal du anmelde skaden til os. Det gør du hurtigt og nemt via Min Side. Vi har lavet denne guide til dig. Er du i tvivl, så kontakt Vejle Brand og lad os hjælpe dig.

Log ind på Min Side med dit NemID. Her lander du på dit kundeoverblik, hvor du har valgmulighederne "Min profil", "Forsikringer", Skader", "Anmeld skade" og "Kontakt". Du skal vælge fanen "Anmeld skade".

Når du har valgt fanen "Anmeld skade" har du en række forskellige muligheder for at anmelde en hvilken som helst skade. Når det handler om en stormskade, skal du vælge "Vand- & vejrskader".

Udfyld de enkelte felter i skadeanmeldelsen med så detaljerede oplysninger, som du har til rådighed. Det gør sagsbehandlingen meget nemmere for os - og hjælper dig til at spare tid i sidste ende.

Når du har indtastet alle oplysninger i vores online skadeanmeldelse, klikker du "Send" og får derefter denne bekræftelse på din skærm. Du modtager ikke en mail med skadeanmeldelsen, men det gør vi! Når vi har modtaget din anmeldelse, går vi hurtigst muligt igang med at behandle din sag.

 

Følg os på Facebook

Facebook bruges af mange til at søge hurtige råd og vejledning - også ved eventuelle akutte siatuationer som f.eks. stormskader.
Ved lokale hændelser vil vi forsøge at holde kunder opdateret på vores Facebookside og give input til, hvordan du bedst muligt kan begrænse skadeomfanget.. 
Følg os på Facebook her >>

 

Dit team hos Vejle Brand

Herunder kan du møde alle os, der står klar til at hjælpe dig, hvis uheldet er ude. Tøv ikke med at kontakte os!

Bo Tind
Harre

Tlf. 76 40 90 02

Send mail

Britt N.
Henriksen

Tlf. 76 40 90 15

Send mail

Doris L.
Lilleheden

Tlf. 76 40 90 13

Send mail

Edisa
Balesic

Tlf. 76 40 90 14

Send mail

Gertie
Guldager

Tlf. 20 64 87 67

Send mail

Johnny
Kristensen

Tlf. 23 30 66 96

Send mail

Poul B.
Hansen

Tlf. 21 26 34 90

Send mail

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s