Kunderne siger

Vejle Brand er et gensidigt selskab, hvilket betyder, at selskabet ejes og drives af de forsikrede. Vi er således sat i verden for at skabe tryghed for de forsikrede. Det vigtigste for os er derfor, at vores kunder oplever, at de får den bedst mulige behandling, når de har brug for os. Vi er derfor glade for de positive tilbagemeldinger, vi får fra vores kunder.

Vi er stolte over udtalelser såsom:

”Vi har siden 1.1.1995 været forsikret hos Vejle Brand. Det har vi været meget tilfredse med. Vi er altid blevet behandlet yderst venligt og kompetent af jeres medarbejdere, hvad enten der var tale om en forespørgsel eller en skadesanmeldelse”.
”Vi sætter stor pris på den personlige betjening, når vi kontakter jer. Vi får omgående et menneske i telefonen – ikke et call-center eller 1-2-3-4 osv. valgmuligheder”.
”Vi får nu og da en opringning fra forskellige forsikringsselskaber, der har en meget fint tilbud til os. En telefonsælger spurgte engang om, hvilket forsikringsselskab, vi havde. Vi svarede ”Vejle Brand”. ”Så kan jeg desværre ikke hjælpe jer”, svarede hun. Det var vel kun et spørgsmål om priser, men jeres personlige betjening vil altid vinde”.
”Vejle Brand er et godt og billigt forsikringsselskab. Jeg har altid fået en god service”.
”Nu har Vejle Brand forsikret os imod ID-tyveri, og det vil vi gerne rose jer for og sige tak”.
”Vi undgik byggelån, for forsikringen betalte efterhånden som regningerne kom ind, og i dag er ejendommen bestemt ikke mindre værd end før orkanen”.
”Da problemet opstod, fik vi den hjælp og de ydelser, vi har krav på, og jeg sætter pris på, at vi fra begge sider opførte os fornuftigt i situationen”.
”Vi fik en hurtig og fantastisk service”.
"Hver gang har vi fået en god hjælp, så derfor var jeg jo mere end klar til at betale, da opkrævningen kom i januar".

Læs om flere af vores kunders oplevelser med Vejle Brand:

Du kan også læse vores 6 gode grunde til, at du skal vælge Vejle Brand som dit forsikringsselskab.

Er du kunde hos Vejle Brand? Så giv os din mening.

Du er altid velkommen til at give os din mening om os som forsikringsselskab.
Det kan være, du har en god historie, har oplevet en helt særlig service, har input til noget, vi kan gøre bedre eller bare ganske enkelt er glad og tilfreds. Så giv os din mening - du kan skrive den på vores Facebookside eller direkte på Trustpilot.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret omkring det nyeste inden for forsikring, vores produkter, spændende konkurrencer og interessante tiltag hos Vejle Brand. Ja tak, jeg vil gerne modtage relevant information og nyhedsbreve med markedsføring af gode tilbud og spændende konkurrencer fra Vejle Brand g/s